AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, Kanal7'de Mehmet Acet'in sunumuyla ekranlara gelen Başkent Kulusi programında gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Osman Nuri Kabaktepe'nin açıklamalarından satır başları şu şekilde; 

'MÜSİLAJ' BALONU PATLATTI

Bir çalışma başladı. Tahliller incelemeler yapılıyor ve bu neticede sonuç kesinleşecek. Ama benim değerlendirmelerime göre özellikle İstanbul açısından bakacak olursak denizimizin, derelerimizin, sularımızın temizlenmesi için İBB'nin temel görevleri var. İSKİ ve İSTAÇ var bunlar gerektiği gibi bakımı yapıyor mu? Sürekli yeni tesis yapmanız lazım bunlar neden yapılmıyor?

Biz ne yaptık su arıtma tesislerinin sayısını 21'e çıkardık. Atık su arıtma tesislerinin sayısını 87'ye çıkardık. Bizim planlamalarıza göre ileri büyük arıtmayla 2023'e kadar biz bunları bitirecektik. Yılda 4 tane arıtma tesisi yapmışız biz. İki yılda kaç tane arıtma tesisi yaptınız? Bizim dönemimizde yürütülen projeler vardı bitiremediniz. Tam Tersine Tuzla'nın Yenikap'nın Şile'nin Ömerli'nin tamamlanmadığı gibi İstanbul için hayati öneme sahip Silahtarağa İleri Biyolojik Arıtma Tesisi projesini iptal ederek temel atamam töreni düzenldiler. Milletin karşısına çıkıp hiç sıkılmadan konuştular.

Bir iddia ortaya attınız peki şimdi niye ihtiyacı var yenisini yapacağız diyorsunuz?

Her şeyin bir taşıma kapasitesi vardır. Sizin öngeriniz sizin yeteğiniz yetersiz kalıyor. Sonra algı yönetimlerini başlıyorlar. Ama müsilaj o balonu patlattı.

Yorumlar 9 Yorum Var
  • VEFA 13.06.2021 17:42
    Siz bu toplumu İMAN insaf vicdan ve insanlık noktasında eğitmediğiniz takdirde kk nin kin ve düşmanlık üretme yoluyla adam devşirmesinin önüne ge çe mez si niz nokta
  • Vedat 13.06.2021 15:22
    usta onların niyeti hazırdakini yiyip gitmek ne tesisi hizmet nede yahu chplilere birazda yer açtımı gel yfim gel
  • Vedat 13.06.2021 15:20
    arkadaşlar yorum yapacaksaniıź böyle yapın adm ne güzel açıklama yapıyor
  • mustafa arslan 13.06.2021 14:59
    onların derdi vatan meseleleri olsaydı hiç pkk ve diger hainlerle işbirliği yaparlarmıydı RABBİM BUNLARA BİRDAHA FIRSAT VERMESİN İNŞAALLAH
  • kemal 13.06.2021 14:32
    Adamın amacı istanbula hizmet olsaydı zaten ederdi, amaç Tayyib Erdoğan olduğundan hizmete ilgi yok o gitsin ne olursa olsun mantığı, Allah gençlerin gözünü açsın.
Daha fazla yorum görüntüle