Avcılar'da Kader K., ayrıldığı eşi Gönül A.'yı sokak ortasında silahla bacaklarından vurdu. Gönül A. ve yanındaki kadın karşı koyunca saldırgan kaçtı. Kader K.'nin daha önce kezzaplı saldırı girişiminde bulunduğu bugün gerçekleştirdiği saldırı öncesinde ise 3 gündür olay yerinde elinde çiçekle beklediği kaydedildi.

Güvenlik kamerasına yansıyan olay, saat 13.15 sıralarında Yeşilkent Mahallesi Ahmet Arif Caddesi'nde meydana geldi. Yolda bir yakını ile yürüyen Gönül A.'nın yanına kadar yaklaşan ayrıldığı eşi Kader K. tabancası ile peş peşe bacaklarından ateş etmeye başladı. Kadının kaçma çabası sonuç vermeyen talihsiz kadın yaralandı. Gönül A. ve yanındaki kadın karşı koyunca saldırgan da yere düştü. Kaçan Kader K. kısa sürede yakalanarak gözaltına alınırken, yaralı Gönül A., Bakırköy Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Bu arada Kader K.'nin daha önce kezzaplı saldırı girişi çevredekiler tarafından engellendiği öğrenildi.

Kader K.'nin saldırıyı gerçekleştirdiği caddede ise 3 gündür elinde çiçekle beklediği kaydedildi.

Olayı gören bir vatandaş, "Adam birkaç gündür burada çiçekçiyim diyerek dolaşıyordu. Kadınlar gelince bugün de silahla ateş edip kaçtı" dedi.

Yorumlar 5 Yorum Var
  • LEVENT 21.06.2021 18:04
    kadını kezzapla yakmaya kalkmış. ama hala dısarda bunu dısarda bırakan hakim savcı asılmalı. girişim olmaz öldür gel demişler. bunlar insanlık ve hukugun yuz karası insanlar
  • Fazıl 21.06.2021 17:32
    Gücü kadına yeter bunun gibi andavalların. Silah tutuşunda meymenet yok ruh hastasının. İdam Şart, kısas şart.
  • sami 21.06.2021 16:45
    Hayret. Saldırganı adli kontrol şartıyla serbest bırakmamışlar mı?
  • Erol 21.06.2021 16:18
    Bunun hakkı tekkelimeyle vahşet bu adam derhal idam edilmeli
  • Arda 21.06.2021 16:15
    Yanındaki kişi en azından elinden geleni yapmış başkası olsa dümdüz kaçardı banada sıkacak diye