TELE 1 Sunucusu Can Ataklı'nın skandalları bitmek bilmiyor. Ataklı Allah'ın selamını bile hazmedemedi.

Canlı yayında yanlışlıkla ''Selamün Aleyküm'' diyen Can Ataklı, açıklamalarının devamında tepki çeken sözler sarf etti. '' Ben böyle asla söylemem diyen Ataklı, “Şimdi moda Selamun Aleyküm demek. Çoçuklara bile öyle söylettiriyorlar.Niye Arapça söylüyorsun. Şart değil Selamun Aleyküm demek, onu söyleyince Müslüman olmuyorum.'' ifadelerini kullandı.

Ataklı'nın sözleri sosyal medyada tepkiyle karşılandı.

Yorumlar 187 Yorum Var
  • fakirullah 23.06.2021 20:45
    sana göre bize göre değil tanımlaman herkes farklı pencereden bakar hayata sen ve senin gibiler birbirinizi alkışlarsınız ama kazın ayağı öyle değil beyefendi bu dünyada öğrenemezsen öbür tarafa gidince yanlış bildiğini anlarsın ama faydası olmaz
  • tepki 23.06.2021 20:30
    buna seytanin slm ve putlarin slm uzerine olsun demek gerek galiba adamlar muslimanlardan nefret ediyor
  • Batu 23.06.2021 18:43
    Selamun aleykum en üstün selamdır. Diğer selamlarla bir olamaz. Bunun bencesi sencesi şöylesi böylesi de olamaz. Sanrı değil kesin bilgidir. O kadar.
  • Cumali 23.06.2021 15:04
    İnsanların “Selamün Aleyküm” demeside, “merhaba”demeside sorun olmamalı, “hello”demeyi ne kadar doğal karşılıyorsak onuda o kadar doğal karşılamak lazım. Ayrıştırma kendi bildiğini doğru sanıp diğerilerini öcü diye tanımlama ile başlar. İnsanlar doğduğu yeri,dini,dili,ırkı seçerek dünyaya gelmiyor. Dolayısı ile her dine kültüre özen gösterip saygı duymak zorundayız. Aksini iddia eden ideolojik birer hastadır. Sevgiler selamlar.
  • Yasin 23.06.2021 13:02
    Bunlar ne zaman hoca oldu beee :D :D
Daha fazla yorum görüntüle