Özel jetle Samsun'a giden CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun, devletin filosundaki uçakları hedef alması tepki çekti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu birtakım temaslarda bulunmak üzere Samsun'a gitti. Yolculuğunu özel jetle gerçekleştiren Kılıçdaroğlu'nun açıklamaları ise dikkat çekti. 

Türkiye'nin kasasında para kalmadığını öne süren CHP lideri, "Unutmayın ben maliyeciyim. 27 buçuk yılımı devlete verdim. Vergi nasıl toplanır, bütçe nasıl yapılır, para nasıl harcanır, tasarruf nasıl yapılır, israf nasıl önlenir... Hepsini biliyorum" dedi. 

Samsun'a özel jetle giden Kılıçdaroğlu, devletin filosundaki uçakları hedef aldı. Kılıçdaroğlu, "Uçakları mı var, lüks otomobilleri mi var? Satacağım onları" şeklinde konuştu" ifadelerini kullandı. 

Yorumlar 2 Yorum Var
  • Konyalı 20.07.2021 20:05
    Bence doğru söylüyo devletin uçaklarını kendi doslarına bir milyona satar yüz bine kiralar derki sattım ondan sonra zaten diyorlarya kasa boş tayip bişaltmış e bizde imf ye gittik der oldumu oldu gidermi hazır .
  • Namyelüs 02.07.2021 20:22
    FETÖ'nun arkasında nasıl durulur,PKK uzantıları ile nasıl dost olunur,Türkiye'yi ABD mandası yapmak için kimlerle işbirliği yapılır,Türkiye'nin yararına olan her şeye nasıl karşı çıkılır,yalan nasıl söylenir,namus sözü nasıl tutulmaz... gibi şeyleri gayet iyi biliyorsun.O bildiğini söylediğin şeyler var ya,bizim bakkal Mehmet Emmi onları senden daha iyi biliyor haberin olsun.