Kocaeli’nin Kandıra ilçesinde yüzmek için kayalıklardan girdiği denizde boğulma tehlikesi geçiren ve orada mahsur kalan şahıs vatandaşlar tarafından kurtarıldı.

Olay, Kocaeli'nin Kandıra ilçesi Kerpe Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, ismi öğrenilemeyen bir vatandaş, bölgede bulunan kayalıklardan denize girdi.

Denizde dalgalara kapılan şahıs boğulma tehlikesi yaşarken, olayı gören vatandaşlar hemen gencin yardımına koştu. Kayalıklarda dalgalarla birlikte sürüklenen şahıs vatandaşlar tarafından uzatılan havluya tutundu.

Daha sonra vatandaşlar, boğulma tehlikesi yaşayan şahsı çekerek denizden çıkarttı. Kurtarılan vatandaşın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Yorumlar 5 Yorum Var
  • Ramazan37 22.07.2021 18:20
    Allah akıl vermiş kullan diye....
  • Bitez 22.07.2021 16:03
    Allah akıl vermiş,orada denize girilir mi yahu..Dalga alır kayalara çarpar.Girdap oluşur deniz dibe çeker.Ege Akdeniz de boğulma pek olmaz.%95 vaka Karadeniz de olur.Açık deniz,rip akıntıları,kayan kumlar,ani çıkan fırtınalar ne ararsan hepsi orada..Denize yüzmek için değil,Serinlemek için girin,fazla açılmayın,kendinize çok güvenmeyin,rip akıntısına yakalanırsanız(sizi açığa çeken akıntılar) kumlu sahilde,önce bir süre kıyıya paralel yüzün sonra kıyıya doğru yüzün...panik yapmayın..telaş yapmayın..
  • şeriat 22.07.2021 15:44
    bizim halkımız da ibadetinden değil de yardım severliğinden girer cennete. MaşAllah nasıl yardim severler. Gurur duydum
  • Vefa 22.07.2021 15:28
    Yardımseverlik bizim ö zümüzde var Yüce Rabbim kendilerinden razı olsun.
  • Türk oglu Türk 22.07.2021 15:26
    Geberecek yer ariyor girilir mi böyle dalgali suya