Muğla'nın Marmaris ile Köyceğiz ilçelerindeki orman yangınları rüzgarın etkisiyle 8 mahalleye daha yayıldı. Armutalan Mahallesi Şirinyer mevkisindeki ormanlık alanda 5 gün önce çıkan yangın, rüzgarın da etkisiyle yayılarak İçmeler, Turunç, Osmaniye, Bayır, Çiftlik, Turgut, Hisarönü ve Orhaniye mahallelerinde de etkili oldu. Ekipler, yangını kontrol altında tutmak için gece boyunca karadan çalışmasını sürdürdü. Sabahın ilk ışıklarıyla 2 ilçede de hava araçları çalışmalara yeniden başladı. Bölgeye sevk edilen helikopterler ile uçaklar yangınlara havadan müdahale ediyor.

Basın mensupları da yangını yakından takip ediyor. TVNET televizyonlarından yapılan bir canlı yayında bir anda alevlerin içinden çıkan bir vatandaşın görüntüsü kameralara yansıdı.
 

Yorumlar 19 Yorum Var
  • Hoca Nasrettin 02.08.2021 23:58
    Ateş içinden gelen adam. İbrahim aleyhisselam gibi ateşin yakmadığı, mucizenin yeni versiyonu olay. Kainatın sahibinin emrine ateş nasıl karşı gelsin. İbret alınacak görüntü. Elhamdülillahi Rabbil Alemin. Er rahman ir rahim. (Hamd âlemlerin Rabbi Allah'adır. Esirgeyen ve bağışlayan O'dur.)
  • tepki 02.08.2021 22:51
    chp iyi parti pkk partisi kendileri ile gurur duysun bunlari bakar iken hainler
  • Mgl 02.08.2021 22:47
    Şu rüzgarda tükürsen yere düşmezken ateşi nasıl tutacaksın. Alevler yaklaşırken sıcaklığının etkisiyle yangın zaten ilerden tutuşacaktır her yer tam tıkır kuru...Yangın mahallinde olanlar bunu farketmişlerdir.
  • İsmail Hakkı 02.08.2021 18:44
    İdamı getirmezseniz daha çok ormanda yanar can da yanar. İnsanlar suç işlemek den korkmuyor artik
  • İsmail. K 02.08.2021 15:51
    CHP UCAK FABRİKASINI KAPATMASAYDI ucak tartışması olmazdı ORMANLARI YAKANLARI NEDEN LANETLEMİYOR HİÇMİ SUÇLARI YOK
Daha fazla yorum görüntüle