CHP  Antalya Mileltvekili Rafet Zeybek, yangın bölgesinde uçak olmadığını iddiasını. ÜLKE TV ekibi Zeybek'in oyununu bozunca çılgına döndü.Gerçekleri hazmedemeyen CHP'li vekil, çalışmaları yerinde görüntüleyen ÜLKE TV ekibini önce sosyal medya hesabından hedef gösterdi. Bununla da yetinmeyen Rafet Zeybek, makam şoförüyle birlikte ağır hakaretler ederek, ÜLKE TV muhabiri Sevgi Deniz ve kameraman Fatih Durmuş'a saldırı girişiminde bulundu.

ÜLKE TV'de  Memleket Meseleleri adlı programda canlı yayına katılan AK Parti İstanbul Milletvekili Av.Abdullah Güler: "Son günlerde Ülke TV, Kanal 7 ve bazı televizyon kanallarının muhabirlerine karşı bir saldırı girişimi var" açıklamasında bulundu. Abdullah Güler, CHP Milletvekili Rafet Zeybek'in bir hukukçu olduğunu, Antalya'da uzun yıllar Cumhuriyet Savcılığı yaptığını belirterek "Kensine yakıştıramadım. Herhalde bir ayıbı ortaya çıktı ki o heyecanlı bunu yaptı" dedi.

Güler, "Son günlerde ÜLKE TV, Kanal 7 ve bazı kanalların muhabirlerine karşı bir saldırı gişimi var. Agresif ve tepkisel davranışlar sergileniyor. Bunun da amacı, herhalde kendi kurguladıkları düzenek bozuluyor. Vermek istedikleri mesaj bozulunca paniğe kapıldılar" dedi.

Yorumlar 4 Yorum Var
  • Atilla Özcan 06.08.2021 18:25
    Bana bir emirverseler Hepisini tek tek yakalip bir yere kapatip öyle bir konurlarki vatandaslikdan cikib T.C. Terk edecekler
  • Ahmet41 06.08.2021 17:34
    Bırakınbe böyle haberleri yok üzerine yürüdü y normal
  • Ak partili kızgın 06.08.2021 08:38
    Gebertseydi hepsini ne kadar güzel olurdu
  • SARIÇİÇEK 06.08.2021 06:19
    Allah bu CHP nin şerrinden korusun inşaAllah..Hain hırsızlar