Cumhurbaşkanı Erdoğan, BAE Ulusal Güvenlik Danışmanı Al Nahyan ile yaptığı görüşme ile ilgili "Çok ciddi bir yatırım hedefleri, planları var. İnşallah çok kısa zamanda BAE ülkemizde ciddi yatırımlara girecek." dedi.

Kanal7-Ülke TV ekranlarında Hülya Seloni ve Taha Dağlı'nın moderatörlüğünde gerçekleşen yayında gündeme ilişkin soruları yanıtlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün Beştepe'de Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Ulusal Güvenlik Danışmanı Şeyh Tahnoun Bin Zayed Al Nahyan ile yaptığı görüşme hakkında şunları kaydetti; 

BAE Ulusal Güvenlik Danışmanı'yla da bir görüşmemiz oldu. BAE'nin Türkiye'ye yönelik yatırımlar noktasında ciddi bir görüşme yaptık. Bu görüşmede de hangi alanlarda ne gibi yatırımlar yapılabilir, bunları görüştük.

ÇOK CİDDİ BİR YATIRIM PLANLARI VAR

Gerek Varlık Fonu başkanımı davet ettiğim gibi Yatırım Destek Fonu başkanımı da davet etmiştim. Öyle bir görüşme oldu ki, bir yatırım veya bir yol haritası belirleyelim, BAE de buna göre adımlarını atmış olsun dedik. Çok ciddi bir yatırım hedefleri, planları var. İnşallah çok kısa zamanda BAE ülkemizde ciddi yatırımlara girecek.

Yorumlar 0 Yorum Var