CNNTürk'te Göksu Öngören'in sunduğu  ve Abdullah Ağar, Coşkun Başbuğ, Güngör Yavuzarslan ve Tacettin Kutay ile birlikte Ne Oluyor programına katılan  Genelkurmay eski İstihbarat Başkanı İsmail Hakkı Pekin,  Afganistan'da kurulan Afganistan İslam Emirliği, olması gerektiği için oluşturulmuş bir yapı olduğunu belirterek "Bu kullanılarak bölge idare edilecektir." dedi. 

Biden'in gündeme getirdiği konunun Rusya ve Çin'e mani olunması yönünde olduğunu anlatan Pekin "ABD'nin Batıda Rusya'ya karşı NATO'nun kullanılmasından yana olduğunu oradan çektiği, para ve askeri gücü de Güney Çin denizinde Çin'e yönelik olarak kullanacaktır" diye değerlendiriyorum." dedi. 

Yorumlar 7 Yorum Var
  • Bumudur 26.08.2021 17:21
    Abd kimki bize görev verecek ingiltere +israil+abd:şebekler çetesi bunlarla hiçbi çiddi iş yapilmaz ingiltere bu çetenin beyni abd gövdesi israil ayaklari bunlar kargadan başka kuş tanimazlar vesselam
  • Aklınyolu 23.08.2021 14:50
    Bunlar eski kafayla yeni yazıyı okuyamıyorlar. Hep ezberlerini tazeliyorlar.
  • Gülüş bükücü 23.08.2021 14:21
    Pakistan
  • Öğrenci 23.08.2021 14:06
    Türkiye merkezli asker yazar çizer adamları dinleyin . Güdümlü batı hayranı kemalist anglosakson Yahudi usaklarini Marksist Leninist sol terör örgütleri ile aynı fikri kanalizasyon dan beslenen kişi ve kurumları değil.
  • izmir-doğru söyler 23.08.2021 13:50
    abi şu abd-çin ve rusya urallardaki su meselesi vs bir an önce savaşın gücünüzü görelim o hırlıyor öbürkü daha çok hırlıyor ama ısıran yok hep palavra
Daha fazla yorum görüntüle