Sivas’ın Koyulhisar ilçesinde bulunan ve ziyaretçilerine eşsiz bir güzellik sunan Eğriçimen, Sarıçiçek, Arpacık, Kengercik yaylaları Karadeniz yaylalarını aratmıyor.
Sivas’ın Koyulhisar ilçesinde bulunan Eğriçimen, Sarıçiçek, Arpacık, Kengercik yaylaları ve Tekke Deresi son yıllarda kamp turizmi başta olmak üzere çeşitli sportif faaliyetlerin gerçekleştirildiği mekanlar haline geldi. Soğuk suları, temiz havası ve doğası ile ziyaretçilerini adeta büyüleyen bölgeler şehir içi ve şehir dışından birçok vatandaşın uğrak yerine oldu. Doğa sporcularının da sıkça tercih ettiği Koyulhisar yaylalarının, gelecekte en çok tercih edilen kamp turizmi alanlarından birisi olması bekleniyor. Önemli doğal güzelliklere sahip olan Koyulhisar ilçesinde sarıçam, gürgen, meşe ve köknar ağaçları bulunuyor.

Yorumlar 2 Yorum Var
  • Engin Demir 14.09.2021 15:14
    Mükemmeldir bizim insanlarımız,köylerimiz,yaylalarımız,doğamız,sularımız.Hele birde gelin de görün.Bunca zamandır boşa yaşamışız diyeceğiniz cennet köşelerimiz çokça vardır inanın ki !!!!
  • Hatice Dündar 13.09.2021 20:34
    Bende Koyulhisar lıyım,hersene Eğriçimen de 1 ay kalıyoruz.doğa harikası çok güzel yerlerimiz var.görmeye kesinlikle değer yanii