İstanbul Avrupa yakasının en büyük denize sıfır tek premium konut projesi olan SeaPearl Ataköy, gayrimenkul şirketi Nevita’nın  portföyüne katıldı. SeaPearl 1200 metre uzunluğundaki sahil şeridi ile dikkat çekiyor. Satışların devam ettiği projenin yabancı yatırımcılara tanıtımını ise Nevita yapacak.

Denize sıfır konumda olan projede dairelerin tamamı denizi görecek şekilde dizayn edildi. Her biri özel teraslı olarak inşa edilen projede 1+1’den 5+1’e kadar daire seçenekleri mevcut. Avrasya Tüneli ve Marmara’ya sadece 10 dakika uzaklıkta olan SeaPearl konum olarak da ev sahiplerine avantaj sağlayacak. Projede kapalı ve açık yüzme havuzları, spor salonları ve deniz taksileri için özel liman bulunuyor.

Projeyle ilgili açıklamalarda bulunan Nevita Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Akbal, Nasıl ki İstanbul dünyanın incisi SeaPearl Ataköy projesi de İstanbul’un incisi. Böylesine değerli bir proje biz bugün bütün dünyaya tanıtmaya, tüm dünyadaki satın alma potansiyeli olan hedef kitlesine ulaştırmak için bir işbirliği yapık. “ dedi.

Nevita Genel müdürü Yusuf Akbal ise “İstanbul’un lüks konut segmentindeki en önemli projelerden biri ve denizle kesintisiz bağlantısı bulunan tek konu projesi. Buranın bugüne kadar yerli ve yabancı karışık satış stratejisi oldu. Biz Nevita olarak yabancı satışlardaki organizasyonlardaki tecrübelerimiz ve önceki projelerimizdeki Know-How ve portföyümüzü buraya taşımak istediğimizi belirterek projenin satış yetkisini aldık. “ açıklamasında bulundu.

Projeye yurtdışından önemli bir talep olduğunu belirten FuzulEv Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Akbal, “ Proje ile ilgili yurtdışındaki kontaklarımızdan hemen temas aldık, hatta bir iki tane de satış gerçekleşti. Bu projede çok güzel satışlar olacak. Hem Türkiye’nin tanıtımı açısından hem de gayrimenkul sektörünün geldiği nokta açısından çok önemli.” Dedi.

Yorumlar 18 Yorum Var
  • Atatürkçü 17.09.2021 10:08
    Seçimden sonra baya bir şikayet olur
  • Anzavur 16.09.2021 21:17
    Maalesef İstanbul un kalbine vurulmuş bir hançer.
  • Ferdi 15.09.2021 23:24
    1+1 fiyat çok değil 15 milyon TL
  • Şahin 15.09.2021 22:51
    kıyı kanunu na göre sahillerimizi sahiplenemezler.......
  • abc 15.09.2021 22:45
    şımarık arab tayfaları ömür boyu yiyip içse bitmez aillerle komşu olan yandı bedava verseler oturulmaz orası onlara göre
Daha fazla yorum görüntüle