Bursa'da 4 yaşında piyano çalmayı öğrenip 7 yaşında Avrupa’da tüm kategorilerde en iyi olmayı başaran Ali Keskin, Bulgaristan’da düzenlenen “8. İnternational Music Competition Heirs Of Orpheus” piyano yarışmasında en küçük katılımcı olarak 10 yaş ve altı kategoride ikinci oldu. Ali, “Laureat of II Prize” ve “Diploma For The Youngest Participant of The Competition” ödüllerinin de sahibi oldu.

Bursa'da yaşayan piyano dehası Ali Keskin, 4 yaşında piyano çalmayı öğrenip 7 yaşında Avrupa'da tüm kategorilerin en iyisi olmayı başardı. Uluslararası çok sayıda yarışmaya katılan Ali, Almanya'da düzenlenen Internationaler Wettbewerb Musikalisches Feuerwerk in Baden-Württemberg yarışmasında birincilik ödülü alarak, tüm kategorilerin en iyilerine verilen Asoluto Prize ödülünü bu yıl kazanan tek Türk oldu. Prestijli piyano yarışmasında 20 ülkeden 200 kişiyi geride bırakarak tüm kategorilerin en iyisi seçilen Ali, başarılarına bir yenisini daha ekleyip, en küçük yarışmacı olarak yer aldığı Bulgaristan’daki piyano yarışmasında ikinci oldu. Başarısıyla Bursa’nın bir kez daha göğsünü kabartan Ali, “Laureat of II Prize” ve “Diploma For The Youngest Participant of the Competition” ödüllerinin de sahibi oldu.

Yorumlar 7 Yorum Var
  • harun 24.09.2021 16:50
    Piyano çalmak medeniyet midir? mesela Fazıl Say ülkeyi nereye taşıdı?
  • zafer gülten 22.09.2021 20:56
    yorumlarda dendiği gibi,sanırım çocuğu dinini,islamı öğretmeden yetiştiriyorlar,bütün aktivitesini müziğe vermiş.ileride ateist müzizyenin teki olup çıkacak.
  • Mbyr 21.09.2021 15:17
    Cs go , velev ki çocuk şehadet getirmesini, adını hatta Allah'u Zülcelali dahi bilmiyor ise bizim cenaha göre suçlu olan çocuk mu?
  • cs go 20.09.2021 17:01
    bi sorsanıza kelimeyi şahadeti biliyormu
  • Esra 20.09.2021 14:24
    Normal Değil Bu
Daha fazla yorum görüntüle