Bir binaya hırsızlık için gelen iki şüpheli apartman görevlisi baba ve kızının engeliyle karşılaştı. Şüpheliler kendilerini yakalamak isteyen genç kıza silah doğrultarak olay yerinden kaçtı. Yaşanan arbede anı ve genç kıza silah doğrultulan anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
Olay, geçtiğimiz Çarşamba günü Kadıköy Bostancı Mahallesi’nde saat 19.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 10 katlı bir binaya gece saatlerinde hırsızlık için giriş yapan iki şahıs binaya ait dış kapıyı kredi kartı aracılığıyla açmaya çalıştığı esnada güvenlik kamerasına yansıdı. O sırada kayıtları takip eden apartman görevlisi Feyzullah Vural ve kızı Merve Vural (23), apartman girişine çıkarak hırsızları engellemeye çalıştı. Genç kız ve babasını karşılarında gören şüpheliler kaçmaya çalıştığı esnada kendilerini tutan genç kıza silah doğrulttu. Yaşanan olay sonrası silah tehdidiyle kaçmayı başaran şüpheliler geldikleri araca binerek hızla olay yerinden uzaklaştı.
Hırsızların genç kıza silah doğrulttuğu ve yaşattıkları arbede anı güvenlik kamerasına yansıdı.
-
Ummet
06.10.2021
12:10
Seriat gelmedikce bu ülke duzelmez kes sol elini bileğinden bak bakalim hirsiz kalıyormu .islamin kanunu uygulansin artik. Yeter .
Beğen
-
bülent
04.10.2021
08:59
Göze göz dişe diş, cana can, el kesme cezası olsun hırsızlık binde bire düşer...
Beğen
/ 2 kişi beğenmiş
-
Selim
04.10.2021
00:19
Bu hırsız denilen rezilleri vursan sen suçlu olursun.
Beğen
/ 3 kişi beğenmiş
-
Mehmet
03.10.2021
21:27
Hırsızlar kanunlardan ve hakimlerden güç alıyor..
Beğen
/ 15 kişi beğenmiş
-
Byd
03.10.2021
21:20
Saygısız, sevgisiz, bilinçsiz, nefret dolu nesilde artış var, gün geçmiyor ki hak ihlali olmasın, herkesin başında polis mi olmalı, bu nedir ya, nereye gidiyoruz, çözüm eğitim ol alı, lakin eğitim çok yetersiz, iyi insan, ihtisasında, mesleğinde yetkin birey yetiştirilmiyor, meb uykuda.
Beğen
/ 5 kişi beğenmiş
Daha fazla yorum görüntüle