Koç Holding Başkan Vekili Ali Koç, tedavi gördüğü hastanede 72 yaşında hayatını kaybeden milli SİHA'ların öncü ismi Özdemir Bayraktar için, "Siz ve oğullarınız bir milli servetsiniz, değersiniz. Sizi korumalı bu ülke" ifadelerini kullandı.

Ford Otosan'ın Eskişehir fabrikasında düzenlenen Türkiye'nin ilk ve tek yerli şanzımanı tanıtım törenine katılarak bir konuşma yapan Koç Holding Başkan Vekili Ali Koç, tedavi gördüğü hastanede 72 yaşında hayatını kaybeden Milli Teknoloji Hamlesi idealinin ve milli SİHA'ların öncü ismi Özdemir Bayraktar için, "Siz ve oğullarınız bir milli servetsiniz, değersiniz. Sizi korumalı bu ülke" ifadelerini kullandı.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Ford Otosan'ın 58 milyon avroluk yatırımıyla 220 Türk mühendisin Türkiye'de ilk kez sıfırdan geliştirip ürettiği TÜBİTAK destekli yerli ve milli otomatik şanzımanı tanıttı.

Koç Holding Başkan Vekili Ali Koç da Ford Otosan'ın Eskişehir fabrikasında düzenlenen Türkiye'nin ilk ve tek yerli şanzımanı tanıtım törenine katılarak bir konuşma yaptı.

Ali Koç, tedavi gördüğü hastanede 72 yaşında hayatını kaybeden Milli Teknoloji Hamlesi idealinin ve milli SİHA'ların öncü ismi Özdemir Bayraktar'ı anarken, "Siz ve oğullarınız bir milli servetsiniz, değersiniz. Sizi korumalı bu ülke" ifadelerini kullandı.

Yorumlar 83 Yorum Var
  • Önce Vatan 24.10.2021 16:17
    Ali beye teşekkür eder,Türkiye'mize ve değerlerimize gözle görülür,hissedilir ve sonuç odaklı daha çok desteklerini beklediğimizi bilmelerini isteriz,
  • Temel aysoy 22.10.2021 17:02
    Niye olmadı Ali bey ozaman destek verseydiniz şimdi gelinen noktaya on sene önce gelecektik belkide olmadı
  • Yilmaz 21.10.2021 14:18
    Ali koç ♈ hayırdır sen bugune kadar pek bu millete hizmet edenlerle ilgili yorum yapmazdin ama BELLİKİ gaz sıkışması var buda seni bu açıklamalara zorluyor gibi geliyor sanki
  • Sinan çelik 21.10.2021 01:04
    Teşekkürler ali bey
  • Kerim değirmenci 20.10.2021 21:16
    Doğruyu konuşan herkesin önünde eğilir iz Ali Koç ta tam doğruyu konuşmuş bayraktarlar dünyanın en kıymetli madeninden daha büyük ve kıymetli servetlerdir kimsenin şüphesi Yok
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek