İzmir'in Karabağlar ilçesinde, gece kulübünde çalışan bir kadını dışarı çıkarmak isteyen kişiler ile çalışanlar arasında yaşanan silahlı çatışmada 4 kişi yaralandı. 7 kişinin gözaltına alındığı, 3 kişinin tutuklandığı çatışmanın görüntüleri ortaya çıktı.

Olay 12 Ekim gecesi 00.15 sıralarında, Karabağlar ilçesi yeşillik Caddesi üzerinde bulunan bir gece kulübünde meydana geldi. İddiaya göre gece kulübüne iki arkadaşıyla birlikte eğlenmek için gelen Bilal T.(28), mekanda çalışan A.K. (24) isimli kadını dışarı çıkarmak istedi. Bilal T.'nin bu isteği, iş yeri müdürü Mustafa Y. (48) ve A.K. tarafından olumsuz yanıtlanınca tartışma çıktı. Tartışmanın büyüyerek kavgaya dönüşmesi üzerine Bilal T., yanındaki arkadaşından aldığı ileri sürülen tabancayla gece kulübünde rastgele ateş açtı. Yaşanan olayda mekanın müdürü Mustafa Y. yaralanırken, bu sırada üst katta duran ve silah seslerini duyan işletme sahibi Seyfettin A.'nın (44) aşağı inmesiyle çatışma çıktı. Çatışma esnasında Bilal T. gece kulübünün dışına kaçarken, silahlı çatışma burada da devam etti. Daha sonra durum polis ve sağlık ekiplerine ihbar edilirken, aralarında Bilal T., Seyfettin A. ve Mustafa Y.'nin bulunduğu 4 yaralı, sağlık ekipleri tarafından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Tedavilerin ardından polis, olayla ilgili, yaralı 3 kişinin de dahil olduğu 7 kişiyi gözaltına aldı.

Çatışma anı kamerada

Öte yandan meydana gelen çatışma, gece kulübünün güvenlik kameraları tarafından görüntülendi. Görüntülerde Mustafa Y. ile kapının önünde bir süre konuşan Bilal T.'nin içeri girip rastgele ateş etmesi ve sonradan aşağı inen gece kulübü sahibi Seyfettin A.'nın da yere ateş ettiği anlar görüldü. Ayrıca olayların dışarı taştığı bölümdeki görüntülerde ise şüphelilerin havaya ateş ettikleri, mermisi biten Bilal T.'nin, Mustafa Y.'ye tabancasını fırlattığı anlar yer aldı.

Yorumlar 2 Yorum Var
  • Rasim Texaslı 20.10.2021 23:35
    Kanunsuz Texas Eyaletimizde sıradan bir güm daha...
  • Abdullah 20.10.2021 20:43
    İçkili yerler hiçbir zaman hayra vesile olmadı, olmayacak
  • Kenan 20.10.2021 20:13
    İçkili yerler bölgesinin belirlendiği Belediye Meclisi toplantısında, CHP liler her bölgede içkili mekan açılmasını istediler. Ak Parti grubu okul güzergahlarında, Mahalle aralarında ve ana caddelerde açılmasını istemedi. Oy çokluğuyla hemen her yerde ve çok sayıda içkili mekânlar açtılar. Karabağların sicili böyle bozuldu. Kendisi hep alkollü gezen, bazen oturumu bile yönetemeyen Belediye Başkanı sonradan Kıbrısta kumarhane açtı.
  • ali 20.10.2021 18:39
    kadin o arada gülüyordur