ABD Başkanı Biden, Roma'daki G20 toplantısından sonra İskoçya'daki küresel iklim konferansına geçti. Yoğun programın ardından Biden'ın konferansta bir süre gözlerini kapattığı görüldü. Yardımcılarından birinin uyandırdığı Biden'ın bu görüntüleri Trump'ın seçim kampanyası boyunca Biden için kullandığı "Uykucu Joe" ifadelerini akıllara getirdi.

İtalya'nın başkenti Roma'nın ev sahipliğinde düzenlenen G20 Liderler Zirvesi sona erdi. G20'yi geride bırakan birçok lider, İskoçya'nın Glasgow şehrinde düzenlenen Birleşmiş Milletler (BM) İklim Değişikliği Zirvesi'ne geçti. ABD Başkanı Joe Biden da yoğun G20 programın ardından zirveye katıldı.

KONFERANSTA UYUDU

Burada bir konferansa katılan Biden'ın uyuklaması dikkat çekti. Konferansta bir engelli hakları aktivistinin mesajı okunduğu sırada Biden'ın gözlerinin kapandığı görüldü.Bir süre uyuklayan Biden'ı yardımcılarından biri uyandırdı. Joe Biden'ın gözlerini yaklaşık 30 saniye boyunca açmakta zorlandığı o anlar kameralara yansıdı.

TRUMP'IN "UYKUCU" İFADESİ AKILLARA GELDİ

Bu görüntülerin ardından, Eski Başkan Donald Trump'ın seçim kampanyası boyunca Biden için kullandığı 'Sleepy Joe' (uykucu Joe) ifadelerini akıllara getirdi.

Yorumlar 7 Yorum Var
  • Kılıççı Fevzi 02.11.2021 11:51
    Yanına gelen adam şöyle demiştir: Kuban olayım bu sefer uyuma...kahve verem...ayağını öpem...pentagondakiler ağlıyor....5 bin tane nükleeri alsınlar bize son iki başkandan başkasını versinler diyorlar...
  • izmir-doğru söyler 02.11.2021 11:36
    dünya uyuyor bidon uyumuş çokmu suriyede 1 milyon insan öldü dünyadan ses geldimi gelmedi 2 milyon ölse ses gelirmi gelmez yazıklar olsun bunların elbet bir hesabı olacak amerikada günde 50 bin kişi öldüğünde bizde vah vah diyeceğiz o şehitlerin ahı amerikadan çıktığı zaman siz ses çıkartmamıştınız bizde size ses çıkartmayacağız diyeceğiz
  • İsmail 02.11.2021 08:13
    Onun kravatı var. Takım elbise ve kravatı orada. Yeter.
  • Düşünen Biri 02.11.2021 06:35
    Nasılsanız öyle yönetilirsiniz...
  • yobaz 02.11.2021 06:06
    biz millet olarak uyuyoruz.
Daha fazla yorum görüntüle