FETÖ hesaplarından ve bazı muhalif medya organlarından algı operasyonu için kullanılan Başkan Erdoğan'ın yorgun görüldüğü görüntülere AK Partili isimlerden videolu cevap geldi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sağlığıyla ilgili dün gece sosyal medyada, başta FETÖ hesaplarınca olmak üzere birçok kişi tarafından olumsuz iddialar atıldı.

Bu manipülede, özellikle geçtiğimiz cuma günü Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 29 Ekim Cumhuriyet Kutlaması resepsiyonunda davetlileri karşıladığı görüntüler kullanıldı.

GÖRÜNTÜLERİN 5 SANİYELİK KISMI KULLANILDI

Tam tamına 30 dakika boyunca misafirlerini ayakta karşılayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın karşılama alanından ayrıldığı görüntülerinden provokatörler tarafından sadece 5 saniyelik kısmı kesilerek servis edildi.

Her çarşamba düzenlenen grup toplantısının iptal kararının ardından da gece boyunca FETÖ hesapları bu görüntüleri kullanıp sosyal medyada bazı iddialar ortaya attı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bugün Ankara'ya gelmek üzere İstanbul'dan ayrılışı sırasında düzenlenen uğurlama töreninde çekilen görüntüleri bir çok AK Partili isim "Dosta güven, düşmana korku…" notuyla paylaştı.

Yorumlar 16 Yorum Var
  • Ramo 04.11.2021 21:48
    Yürü REİSİM Yürü ki sevmeyenler titresin
  • ayyıldız 04.11.2021 20:26
    Rabbim yardımcın olsun, ülkemize daha da hizmet edecek, güçlü, dosta güven, düşmana korku verecek bi Türkiye için, hayırlı uzun ömürler nasip etsin inşallah... nankör ve hain düşmanlarına da kudurun inşallah diyorum...
  • Güven Kays44 03.11.2021 20:03
    Allah çekemeyenlerin ömründen alıp Reis'e versin...
  • CHMZ 03.11.2021 18:54
    ATATÜRKTEN sonra bir cumhurbaskanı geldi böyle RECEP TAYİP ERDOGAN kıymetini bilmezsek helak oluruz. birdahada gelmez böyle adam basımıza kimlere kalırsak o zaman cok ararız böyle lideri ALLAH YAR VE YARDIMCISI OLSUN
  • mehmet 03.11.2021 18:42
    Allah yardımcısı olsun,sağlıklı sihatli uzun ömürler versin
Daha fazla yorum görüntüle