Son dakika haberi: Rusya'nın savunma ürün, teknoloji ve hizmet ihracat / ithalatı kuruluşu Rosoboronexport Genel Müdürü Alexander Mikheyev, S-400 hava savunma sistemlerinin satışı konusunda, 7 ülkeyle görüştüklerini açıkladı.

Son dakika haberi: Savunma sanayii ürünlerinin sergilendiği Dubai Airshow 2021'de TASS'a açıklamalarda bulunan Rosoboronexport Genel Müdürü Alexander Mikheyev, Rusya'nın olası S-400 sistemleri tedariki konusunda 7 ortakla istişarelerde bulunduğunu söyledi:

"Rusya, 7 stratejik ortağıyla yüksek teknoloji ve etkili S-400 füze sistemleri tedariki konusunda istişarelere devam ediyor. Görüşmeler sırasında tedarik kapsamını, ekipmanı tartışıyoruz ve sistemlerin etkinliğini ve güvenilirliğini artırmak için ek araçlar sunuyoruz."

S-400: YÜKSEK İRTİFA HAVA SAVUNMA SİSTEMİ

Rusya'nın S-400'ü (NATO'daki adı: SA-21 Growler), 2007 yılında hizmete giren uzun ve orta menzilli karadan havaya füze sistemidir. Uçak, seyir ve balistik füzeleri yok etmek için tasarlanmıştır. Kara hedeflerine karşı da kullanılabilir. S-400, yoğun düşman ateşi ve sıkışması altında 400 km'ye kadar mesafedeki ve 30 km'ye kadar irtifadaki hedefleri vurabilir.

Yorumlar 0 Yorum Var