Döviz kurlarındaki hareketlilikle ilgili konuşan Prof. Dr. Sefer Şener, Merkez Bankası'nın uyarısı ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Şener, "Merkez Bankası şunu söylüyor. Bu algı ile alakalı uygulanacak politikaların beklentisiyle ilgili bir durum. Sermaye akımı olursa, olumlu mesajlar verilebilirse o zaman biz günlük yüzde 13’lük bir düşüşü de görebiliriz. Merkez Bankası’nın elindeki imkanları kullanması bu durumu tersine çevirebilecektir diye düşünüyorum." dedi.
24.11.2021 15:34
“EKONOMİ” Kategorisine Ait Diğer Videolar
-
Yörükoğlu
25.11.2021
00:15
Halkın Dövizle işi ney benim ne işim olur lağzım olanda bankadan çözsün kapansın döviz büroları alan altın alsın
Beğen
/ 8 kişi beğenmiş
-
Tsli
24.11.2021
23:51
Geçmişte iki yakın tanisim bu tür hareketlilik ten iyi para kazandı. Sonuç ikisininde başı sikintidan kurtulması. İkisinde keşke para peşinde komasaydikta bu duruma dusmeseydik dediler. 1 dolarım yok. Bu akşam yakıt almaya bile gitmedim. Allah var gerisi boş. 20 yıllık iktidar tecrübesi var. Herhalde bazı değişkenleri benden daha iyi goruyorlardir. Allah yar ve yardımcıları olsun.
Beğen
/ 31 kişi beğenmiş
-
WWW
24.11.2021
23:18
Dolar altın yüzünden mafoldum zarar ettim yıkıldım diyenlerin yorumlarını okuyacağımız gün yaklaşıyor. Balon o kadar şişti ki heran patlayabilir, bu yorumu not edin.
Beğen
/ 16 kişi beğenmiş
-
murat yildiko
24.11.2021
21:57
dolarinda yuronunda firsatcininda ALLAH belasini versin.
Beğen
/ 35 kişi beğenmiş
-
Gunduz yuruyen
24.11.2021
21:35
Aynen sımdı dolar 13 tl olabılır yarın 15 tl de olabılır ama anıden duserse hıc sasırmayın bu bır kurgudur ve kazanan kazanır sende zararla oturursun yerıne !
Beğen
/ 18 kişi beğenmiş
Daha fazla yorum görüntüle