Kanal 7 ekranlarında Mehmet Acet'in sunduğu Başkent Kulisi programının bu haftaki konuğu AK Parti Grup Başkanvekili ve Çankırı Milletvekili Av. Mehmet Emin Akbaşoğlu'ydu.

Akbaşoğlu'nun açıklamalarından satır başları:

"KILIÇDAROĞLU FETÖ'CÜLERDEN TAKİYEYİ İYİ ÖĞRENMİŞ"

CHP'nin içerisinde bazı görüşler var. Mesela başörtülü kamu çalışanı olmaz gibi. Özel'in söylemlerinde olduğu gibi ya da CHP'nin birçok yöneticisinde olduğu gibi kafalarının arkasında olanı dışa vurma gibi, milletin değerlerine saldırmak gibi durumları ortaya koyuyorlar. Kılıçdaroğlu, FETÖ'cülerle iç içe olduğu için takiyeyi iyi öğrenmiş. Erdoğan'ı devirme planını bu şekilde gerçekleştirebiliriz diye bu yöntemi kullanıyor. Fakat makyaj geçiyor. 

"KILIÇDAROĞLU NAMUS SÖZÜNÜ ÇİĞNEDİ"

Kılıçdaroğlu bazen namus sözü veriyor. Diyor ki "Hiçbir belediye işçisini kovmayacağız" fakat bu namus sözünü kaç kez çiğnedi. Bu benim namus sözümdür diyor ama namus sözünü çiğniyor. Bugün böyle diyor, herhalde toplum balık hafızalıdır diyor. Fakat millet görüyor. 

Yarım doktor candan, yarım hoca dinden cennetten eder. Sayın Özel'in fetvalarına göre hareket edilemez. Anadolu Müslümanlığı çok saf çok tertemiz bir müslümanlıktır. Hepimiz Kur'an Kurslarına gönderilmiştir. Kimimiz İmam Hatip'te kimimiz camimizde hocamızdan bu İslamı bilgileri çocuk yaşta alırız. Ağaç yaş iken eğilir. 

Anadolu'daki her insan Allah bir şeye haram demişse onu haram olarak kabul eder. Bunu inanç temelleri olarak kabul eder. Günahı işlemek başka bir şey, günaha günah değil demek başka bir şey. 

Yorumlar 0 Yorum Var