Tel Aviv’deki Assaf Harofeh Hastanesi önünde bekleyen Ebu Rumeyle ile aynı bölgede bulunan aşırı sağcı Yahudiler arasında tartışma yaşandı. O sırada çekim yapmak için bekleyen AA Kameramanı Fayiz Ebu Rumeyle darp edildi.

Aşırı sağcı Yahudiler, İsrail’in başkenti Tel Aviv’de Filistinli tutuklu Hişam Ebu Hevaş’ın yattığı hastane önünde çekim yapmak için bekleyen AA Kameramanı Fayiz Ebu Rumeyle’yi darp etti.

Tel Aviv’deki Assaf Harofeh Hastanesi önünde bekleyen Ebu Rumeyle ile aynı bölgede bulunan aşırı sağcı Yahudiler arasında tartışma yaşandı. Aşırı sağcı Yahudiler, AA kameramanı olduğunu öğrendikleri Ebu Rumeyle’yi hakaretler eşliğinde darp etti. Çevrede bulunan İsrail polisi olaya müdahale ederken, en az iki aşırı sağcı Yahudiyi gözaltına aldı. Ağır darbelere maruz kalan Ebu Rumeyle, ilk yardım ekiplerinin müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı.

KURTULMUŞ'TAN AÇIKLAMA: KINIYORUM

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, AA kameramanına yapılan saldırıyı kınadı. Kurtulmuş, sosyal medyadan yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

Tel Aviv'de görevi başındayken uğradığı saldırı sonucu yaralanan Anadolu Ajansı kameramanına ve tüm AA çalışanlarına geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. İsrail'deki sınır tanımaz ırkçı siyonist anlayışın gerçek yüzünü bir kez daha gösterdiği bu hain saldırıyı lanetle kınıyorum.

Yorumlar 69 Yorum Var
  • Yorum 06.01.2022 13:03
    O gelecek olan günü bekliyoruz ve bu gibi olaylarda bizi uyanık ve hazırlıklı durmanıza sebep oluyor.
  • yavuz 06.01.2022 10:54
    Kahrolsun İsrail Kahrolsun Siyonist Yahudiler. İsrail terör örgütü muhakkak yıkılacaktır.
  • canacan 06.01.2022 10:25
    sizde burda israilli yumruklayın.
  • Türk 06.01.2022 10:02
    MİT i acilen göreve davet ediyorum.
  • Urfali 06.01.2022 09:45
    Bizim ülkede çok sert kınar ona göre
Daha fazla yorum görüntüle