Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Gece Görüşü'nde Hande Fırat'ın sorularını yanıtladı. Milli Eğitim Bakan Özer, yarıyıl tatilinin öne alınmasının gündemde olmadığını ifade etti. Öte yandan Bakan Özer, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun randevu talebinin reddiyle ilgili ilk kez açıklamalarda bulundu.

CHP’NİN RANDEVU TALEBİNİ NİYE REDDETTİ?

Keşke bu süreçler hiç yaşanmasaydı. Eğitimi siyasi malzeme yapmaktan çıkmak lazım. Bakanlığa başladığımdan itibaren tüm paydaşlara kapılarım açık. 

Bizim herhangi bir kimse ile görüşmeme diye bir şeyimiz yok yeter ki dert eğitim olsun. Meclis açıldıktan sonra eğitim komisyonunu davet ettim. Gelmeyen sadece CHP idi. Biz kapılarımız bir yere kapatmış değiliz, bunu kamuoyunun bilmesi lazım yeter ki eğitim ile ilgili söylenecek söz olsun.  

Yorumlar 4 Yorum Var
  • yaz 07.01.2022 08:37
    Muhalefet hükümetle bir sorunu varsa mecliste gündeme getirmeli kurumların kapısına dayanmamalı. Demokrasiye karşı bir tutum ve meclise saygısızlık chpnin bu yaptığı. Terör zihniyeti chpyi ele geçirmiş.
  • misafir-x 07.01.2022 07:40
    chp nin maksadı üzüm yemek değil ki, bağcıyı dövmek.. her zaman suyu bulandırmak, fitne fesat peşinde koşmak., yerine döre dindar, yerine göre eşcinsel Lgbti ci olmak, yerine göre her şeye hakim mutlak güç sahibiym iş gibi, yerine göre mağdur rollerine bürünmek .. her konuştuklaında demokrasiden bahsetmek ama demokrasinin ana merkezi olan halk tarafından seçilenleri kabullenmemek, gitmesi için demokrasi dışı her türlü ihanet planlarını devreye sokmak..
  • hadin 07.01.2022 00:41
    ne olcak cehaletinden red etti
  • Ali Kaya 07.01.2022 00:18
    Bu Adam 10 numara, 24 Ayar.