Sedef Kabaş'ın TELE 1 ekranlarında Cumhurbaşkanlığı makamına ağır hakaretler etmesi Türkiye'nin gündemine oturdu. Kabaş'ı tehditler savurarak savunan Uğur Dündar'a ise RTÜK Başkanı'ndan Şahin'den çok sert bir cevap geldi.

Son dakika haberi... TELE 1'de canlı yayınlanan ve moderatörlüğünü Uğur Dündar'ın yaptığı sözde 'Demokrasi Arenası' isimli programda Cumhurbaşkanlığı makamına ağır hakaretler eden Sedef Kabaş, taraflı tarafsız herkesin tepsikini çekti.

Kabaş'ın canlı yayında "Büyükbaş hayvan bir saraya girdiğinde o kral olmaz, o saray ahır olur." sözlerine tepkiler çığ gibi büyüdü.

Yaşanan bu skandal sonrası polis ekipleri saat 02.00 sıralarında Kabaş'ı, Sarıyer’deki evine giderek gözaltına aldı.

UĞUR DÜNDAR, HADDİNİ AŞIP TEHDİTLER SAVURDU

Sözcü Gazetesi yazarı Uğur Dündar da moderatörlüğünü yaptığı programda çirkin sözlerle kinini kusan Sedef Kabaş'ı skandal sözlerle savundu. 

Dündar, yine bir başka TELE 1 yayınında yaptığı açıklamada, "Gün gelir keser döner sap döner. Bunun hesabı sorulur" tehditlerini savurdu.

RTÜK BAŞKANI'NDAN SERT CEVAP

Uğur Dündar'ın bu skandal tehditleri sonrası RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin'den çok net bir cevap geldi.

Şahin sosyal medya hesabı Twitter üzerinden yaptığı açıklamada Sözcü yazarı Uğur Dündar'a "Uğur Bey had bilmeyen, ahlâk sınırlarını zorlayan biri varsa bu videoda kim olduğu çok açık! Oynadığınız tarafsızlık oyununa artık bu millet inanmıyor. Size ve tehditlerinize de kulak asacak değiliz. Haddinizi bilin. Kanunların gereğini yapmaya tüm kararlılığımızla devam edeceğiz." ifadeleriyle cevap verdi.

Yorumlar 28 Yorum Var
  • Vatandaş 23.01.2022 20:11
    Bu ülkede bankalar boşaltılırken irtica ile mücadele deyip ülke ekonomisi yerlebir olurken siz fırınları denetleyip kakalak kovaladınız gerçekleri görmezden geldiniz bizde bunları unutmadık
  • Mistafa 23.01.2022 09:17
    Uğur dündar haddini çok aştın bunun da hesabını vereceksiniz sizlerin nesliniz tükendi artık
  • İbrahim 23.01.2022 01:00
    bu ülkenin geçmişten günümüze bitmeyen maşaları İslam ve Türk düşmanı sizleri unutmayacağız ki daha çok çalışıp daha çok Erdoğan'lar yetiştirerek hac ile hilalin savaşında kıyamete dek hilalin gölgesinde cihada devam edeceğiz
  • Gemlik 22.01.2022 23:52
    Bunun aldığı nefes bile haram
  • hacı 22.01.2022 23:11
    ezanı Muhammed iye okunduğunda zartayla kaçan şeytanlar, sonunuz heldi 100 senenin hesanına hazır olun melunlar.
Daha fazla yorum görüntüle