A Haber canlı yayınına bağlanan Gazeteci Gaffar Yakınca, Sedef Kabaş'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alan skandal ifadeleri üzerine bir de mağduriyet yaratmasına tepki göstererek, "Bu nefret söylemi muhalefeti ele geçirmiş durumda. Hukuksal yaptırımdan ziyade toplumsal ve mesleki yaptırımlar daha etkilidir bu durumlarda. Fakat bizde bu yaptırımlar çalışmıyor. Bunun sebebi de Türkiye'ye yabancı devletler yüklü miktarda para ve fon geliyor.

İşte bu tip hareketlere olaylara karışan ve gazetecilik mesleğinden kovulan insanlar gazeteci kimliğiyle hakaret etmeye devam ediyorlar. Bu mecralara akıtılan paralar milyonlarca doları buluyor. Sözde meslektaşlarımız yurt dışından para alarak hakaret etmeye devam ediyorlar. Basının finansmanıyla ilgili çok acil düzenlemeler yapılmalı.

Bu hakaretin edildiği kanal ile ilgili çok ciddi şaibeler var. Bu kanalın yöneticileri de bunları inkar eden bir açıklama yapmıyor. Yasada bunlardan hesap soramayınca ipini koparan televizyon ekranına çıkıyor ve ağzına geleni söylüyor. Millete hakaret etmek bu kadar ucuz olmamalı.'' ifadelerini kullandı.

Yorumlar 4 Yorum Var
  • Misafir 23.01.2022 05:15
    Vahh vahhhh.. Buyük paralarrrr devrede ise ALDILARSA YADA ALIYORLARSA BUNLAR BU PARALAR IN KARSILIGINIDA vermek zorundalar yani nefret soylemlerine devam.edeceklerdir.
  • Murat76 23.01.2022 00:25
    Her kelimenin altına imzamı atarım. Ağzına sağlık.
  • Ali 22.01.2022 23:56
    Çok doğru. Siyasetin finansmanı çok konuşulur ama medyanın finansmanı, medyada kartelleşme, organize ve/veya güdümlü hareketler hiç gündeme gelmiyor. Tabi sosyal medyadaki faşizmi de unutmayalım. Sözde müttefik, özde düşman ülkelerin finanse ettiği medya ülkemizde yıkıcı faaliyetler yürütüyor ve kimse birşey demiyor. Peki biz o ülkelerde aynını yapsak ne olur? Bırakın diktatörlüğü böyle bir demokrasi bile olmaz.
  • Ayısigi 22.01.2022 23:12
    Tesbiti çok dogru katiliyorum