Kara karşı zamanında gerekli ve yeterli önlem almayan İBB yönetimin yetersizliği yüzünden yollarda perişan olduğu için şikayet eden İstanbullular için trollük suçlaması yapan İBB Sözcüsü Murat Ongun'a tepki yağıyor.

Meteoroloji İstanbul için yoğun kar yağışı uyarısı yapmasına rağmen İBB'nin önlem almaması binlerce vatandaşı mağdur etti.

ONGUN VATANDAŞLARI TROLLÜKLE SUÇLADI

İBB'nin Sözcüsü Murat Ongun ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar ile karda evlerine ulaşmak için mücadele eden vatandaşları trollükle suçladı.

Ongun sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "İstanbul'da olağanüstü bir kar yağışı ve olağanüstü bir mücadele var. Böyle zamanlar "trol" ordularının ekmek teknesidir.Tüm kamu kurumları ve belediyelerimiz var gücüyle mega kentte çalışıyor. Sıcak evinde oturup trollük yapanın değil, sahada mücadele edenin yanında olma zamanı." ifadelerini kullandı.

"TUZUN OLMADIĞI İDDİASI TAMAMEN TROL UYGULAMASIDIR"

Ongun yaptığı bir başka paylaşımda ise, "Kar yağışının ilk gününden bu yana Karayolları Ekipleri ve ilçe belediyeleri ile paylaşılanlar da dahil olmak üzere toplam 41670 ton tuz ve 21 ton özel solüsyon kullanılmıştır. İBB depolarında 150 bin ton daha tuz mevcuttur. Tuzun olmadığı iddiası tamamen bir trol uydurmasıdır." dedi.

VATANDAŞ VİDEOYLA CEVAP VERDİ: BU KAFAYLA DEVAM EDİN

Videoyla Ongun'a cevap veren vatandaş İmamoğlu'na İstanbul'u zor zamanda yalnız bıraktığını hatırlatarak "Evet trollük yapıyoruz değil mi? Arkamda perişanlığı görüyorsun. Karda gider Sarıyer'de balık yersiniz, depremde kayak yaparsınız, İstanbul'da sel olduğunda da tatil yaparsınız. Bu kafayla devam edin. Seçimlerde görüşürüz." dedi.

Yorumlar 50 Yorum Var
  • Bilenbiri 26.01.2022 19:56
    Bi kapak sesimi duydum....ne....!!!
  • Şener 25.01.2022 22:40
    İstanbula yakışır hersey güzel olacak
  • Ha. 25.01.2022 20:53
    CHP.. ve E. İ. Oğlu hakkı nda yorum Yapmaya gerek yok.. Tek Cümle.. Muhalefet..chp,hdp,ip≠ABD ve İsrail.
  • Ali 25.01.2022 20:46
    Suslan yalaka ongunmusun nesin
  • Chp 25.01.2022 20:41
    Algı yapmayın adam sözünün eri 25 gün önce rezervasyon yaptırmış kar kış demeden bak balıkciya gitmiş 4 kişi biri büyük elçi de adam büyük takılıyor alt tarafı 1 saat keyifli bir sohbet başbakanlıgi görüşüyorlar er ondan sonra vakit kalırsa bı bakar 16 milyon İstanbullunun haline e bide derseki hükümet tarafından engelleniyoruz e bu da balık üzerine helva olur tadından yenmez
Daha fazla yorum görüntüle