İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, AKOM'da açıklamalarda bulundu. Kar yağışının İstanbul'u esir aldığı anlarda saatlerce balıkçıda yemek yiyen ve bu durumun gizlenmesine mani olamayan İmamoğlu, "Gizli bir yemek değildi." açıklamasında bulundu.

Pazartesi günü İstanbul kar yağışının etkisi altına girdi. İBB'nin zamanında önlem almaması ve koordinasyon eksikliğiyle birlikte bu durum adeta bir çileye dönüştü. İstanbulluların bu ihmalkarlıklardan dolayı yollarda mahsur kaldığı saatlerde ise İBB Başkanı İmamoğlu'nun balık restoranında saatlerce vakit geçirmesi büyük tepkilere yol açtı.

ÖZRÜ KABAHATİNDEN BÜYÜK!

İstanbul'un olağanüstü bir afet durumuyla karşı karşıya kalma anlarında belediye başkanının balık restoranında keyif yapmasını normal bir olaymış gibi lanse etmeye kalkan İmamoğlu, bu skandalı şu sözlerle savundu:

Gizli bir yemek değildi. Bir büyükelçi ile Türkiye'nin en yoğun ilişkide bulunduğu bir ülkenin büyükelçisiyle yenilen bir yemekten bahsediyoruz.

Karla mücadele kadar başka ülkelerin büyükelçileri ile ilişki kurmak da benim görevimdir. 23 yıldır müdavimi olduğum bir mekana gittik. Yemeğin gündem olmasını şaşkınlıkla izliyorum. Belediye başkanının 2 saat başka yere gitmesi normal.

Yorumlar 84 Yorum Var
  • Sakir 31.01.2022 01:15
    Neyin hikayesi dündar
  • Nebahat 30.01.2022 20:56
    Niye Dışişleri bakanı dururken sanamı düştü ülkenin sorunlarini Ingiltere Elçisiyle görüşmek, iptal etmek okadar zormuydu, millet karda tipide donarken Oturmuş üzerine vszife olmayan şeyleri görüşmek .Görevlerini yerine getirmeyi öğren
  • Ahmet 30.01.2022 13:57
    Gerçeklerden uzak bir insandan, Gerçeklerden uzak bir konuşma! Sözde halkçı bir partinin halktan Uzak uygulamaları
  • Maya 30.01.2022 00:54
    Tam bir zavallılık örneği... Net
  • Natre 29.01.2022 18:02
    Siz kim oluyorsunuzda ingiliz konsoloslugu ile görüsüyorsunuz hemde Türkiyeyi görusüyorsunuz Ya söylediyinize kendiniz nasil inandiriyorsunuz hic sorun cikmadigini söylüyorsunuz Edep ya viraz edep
Daha fazla yorum görüntüle