İstanbul karla mücadele ederken balık lokantasına giden Ekrem İmamoğlu'nu "salak gibi" ifadelerini kullanarak eleştiren Can Ataklı daha sonra yaptığı açıklamalarda bu olayı "özgüven" olarak değerlendirdi.

Dün İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu kar yağışıyla kaosa dönen kenti "stratejik davranmayarak" yalnız bıraktığı için sert bir şekilde YouTube kanalında eleştiren gazeteci Can Ataklı daha sonra Flash TV'de sunduğu haber programında "Adam yemek yemeye gitti. Gider, ne olmuş." dedi.

Can Ataklı, Ekrem İmamoğlu'nu "Adam yemek yemeye gitti. Gider, ne olmuş. Ben de giderdim. Sen de git. Burada ayıp bir şey yok ki, tam tersi, özgüven. Adamın yemeğe gidip çıkması arasında daha kar yok. Yemeğe gitmiş bilmem nereye. Bana sorsan... Gider, gidilebilir, bir şey yok ki." sözleriyle savundu.

İMAMOĞLU İÇİN "SALAK GİBİ" DEMİŞTİ

İstanbullunun yaşadığı perişanlık karşısında çıkan haberler için Ataklı, "Salak gibi gideceğin restoranın önüne önceden kar küreme araçlarını gönderirsen, onlar 10 dakikada bir başkan gelecek ayıp olmasın diye kar küremesi yapınca, adamlar bütün işi gücü bıraktılar sanki İstanbul perişan oldu, tek nedeni basın danışmanının Cenevre'de olması, belediye başkanının da lokantaya gelmiş olması." demişti.

Yorumlar 365 Yorum Var
  • Vatansever 01.02.2022 12:20
    REZİLSİNİZ... C. ataklı denilen Adamın birkaç dk.lık konuşmasında o kadar bariz çelişki var ki, bunlar sözde gazeteci, özde trol ve tetikçi... Önce yemeğe gittiğinde kar daha başlamamıştı diyor, sonra kar küreme araçları balıkçının önünü temizliyor diyor... senin kafan yerinde mi, Cataklı? Nerden bakarsan bak, bu zihniyet Ülke için TAKOZDUR, Yüktür, Kaybettirendir...
  • Bekir tarcan 30.01.2022 11:02
    Yazacak çok şey geldi aklımada buraya sığmaz onun için aklı selim olanların anlıyacagindan emin olduğum üç kelime kıvır kıvır kıvır.
  • Eko 29.01.2022 12:38
    Yúzyirmiynen giderken hiç cırtlatmadan geri vitese taktı vay beee
  • Namyelüs 29.01.2022 12:03
    CHP borazanlığı yapmayı fikir diye ileri süren birinin söylediklerinin kiymeti harbiyesi olabilir mı?
  • Mücahit 29.01.2022 10:23
    Bu adamı bırakın CHP liler ciddiye alsın.Bunun görüntüsü benim evimdeki televizyona bile giremez.Sizde haber konusu bile yapmayın lütfen.
Daha fazla yorum görüntüle