İstanbul karla mücadele ederken balık lokantasına giden Ekrem İmamoğlu'nu "salak gibi" ifadelerini kullanarak eleştiren Can Ataklı daha sonra yaptığı açıklamalarda bu olayı "özgüven" olarak değerlendirdi.
Dün İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu kar yağışıyla kaosa dönen kenti "stratejik davranmayarak" yalnız bıraktığı için sert bir şekilde YouTube kanalında eleştiren gazeteci Can Ataklı daha sonra Flash TV'de sunduğu haber programında "Adam yemek yemeye gitti. Gider, ne olmuş." dedi.
Can Ataklı, Ekrem İmamoğlu'nu "Adam yemek yemeye gitti. Gider, ne olmuş. Ben de giderdim. Sen de git. Burada ayıp bir şey yok ki, tam tersi, özgüven. Adamın yemeğe gidip çıkması arasında daha kar yok. Yemeğe gitmiş bilmem nereye. Bana sorsan... Gider, gidilebilir, bir şey yok ki." sözleriyle savundu.
İMAMOĞLU İÇİN "SALAK GİBİ" DEMİŞTİ
İstanbullunun yaşadığı perişanlık karşısında çıkan haberler için Ataklı, "Salak gibi gideceğin restoranın önüne önceden kar küreme araçlarını gönderirsen, onlar 10 dakikada bir başkan gelecek ayıp olmasın diye kar küremesi yapınca, adamlar bütün işi gücü bıraktılar sanki İstanbul perişan oldu, tek nedeni basın danışmanının Cenevre'de olması, belediye başkanının da lokantaya gelmiş olması." demişti.
-
Vatansever
01.02.2022
12:20
REZİLSİNİZ...
C. ataklı denilen Adamın birkaç dk.lık konuşmasında o kadar bariz çelişki var ki, bunlar sözde gazeteci, özde trol ve tetikçi...
Önce yemeğe gittiğinde kar daha başlamamıştı diyor, sonra kar küreme araçları balıkçının önünü temizliyor diyor...
senin kafan yerinde mi, Cataklı?
Nerden bakarsan bak, bu zihniyet Ülke için TAKOZDUR, Yüktür, Kaybettirendir...
Beğen
-
Bekir tarcan
30.01.2022
11:02
Yazacak çok şey geldi aklımada buraya sığmaz onun için aklı selim olanların anlıyacagindan emin olduğum üç kelime kıvır kıvır kıvır.
Beğen
/ 1 kişi beğenmiş
-
Eko
29.01.2022
12:38
Yúzyirmiynen giderken hiç cırtlatmadan geri vitese taktı vay beee
Beğen
/ 3 kişi beğenmiş
-
Namyelüs
29.01.2022
12:03
CHP borazanlığı yapmayı fikir diye ileri süren birinin söylediklerinin kiymeti harbiyesi olabilir mı?
Beğen
/ 1 kişi beğenmiş
-
Mücahit
29.01.2022
10:23
Bu adamı bırakın CHP liler ciddiye alsın.Bunun görüntüsü benim evimdeki televizyona bile giremez.Sizde haber konusu bile yapmayın lütfen.
Beğen
/ 5 kişi beğenmiş
Daha fazla yorum görüntüle