Alınan bilgiye göre, Adana'nın Seyhan ilçesi Bülent Angın Bulvarı'nda devriye görevi yapan polis ekipleri, 34 ESJ 770 plakalı otomobile "dur" ihtarında bulundu. İhtara uymayan ismi öğrenilmeyen otomobil sürücüsü hızla kaçmaya başladı.

Şüpheli aracı kovalayan polis ekibinin, telsiz anonslarıyla durumu bölgedeki diğer ekiplere bildirdi. Ekipler şüpheli aracın gelebileceği kavşakları ve sokakları kapatarak önlem aldı.

Otomobil sürücü ters yöne girerek kaçmaya devam etti. Ters yönde kilometrelerce ilerleyen şüpheli izini kaybettirmek için Çukurova ilçesi Kurttepe Mahallesi ara sokaklarına girdi. Ara sokaklarda da polis peşini bırakmayınca bu seferde ana cadde üzerine çıkarak kaçmaya devam etti.

Yaklaşık 20 kilometre süren kovalamanın ardından Kurttepe Caddesi’ne ilerlediği sırada önü ve arkası kesilerek durduruldu.

Alkollü olduğu için kaçtığı öğrenilen sürücü ve araç içerisinde bulunan bir kişi gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü.

Yorumlar 4 Yorum Var
  • izmir-doğru söyler 28.01.2022 16:42
    polisler maskesiz ama deliyle hapcıyla uğraşıyor işleri zor kaputu kaldırmışlar aracın yağına ve suyunada bedava bakıyorlar galiba esrar hap saklamışlarmı diye bakıyorlar şaka şaka
  • Bbb 28.01.2022 09:56
    Adanada bekçiler fazla olmalı karakolda vazla olmalı gerekirse baskınlar yapılmalı çok olay oluşuyor uyuçturuçu her yere kamera olmalı sokaklarda ağır hapis verilmeli çeza az suç cok
  • Alperr 28.01.2022 09:19
    Tipten 10 sene yatari var boş beleş kurusıkı racon
  • Öett 28.01.2022 08:38
    Yarın bir daha alkollü araç kullanma diye tembih edilerek adli kontrol şartıyla serbest bırakılır ! O yüzden polisler de artık uğraşmak istemiyor. Zaten herkes serbest kalıyor