ARAÇLARI REKLAM OLSUN DİYE GÖRÜNEN YERLERE KOYDULAR

Algı ve reklamla göstermeye çalıştıkları CHP zihniyetinin çöküşü oldu. İBB, CHP'nin aynasıydı. O algı yerle bir oldu. Bu durumda en çok zararı ise İstanbullular gördü.

Esenler Belediyesi olarak bütün ana arterleri biz açtık. İBB bu kadar büyük kapasiteye rağmen çöktü. 

Araçları reklam değeri en yüksek olan bölgelere yerleştirdiler. Arnavutköy'ü İstanbul'un dışına mı ittiniz! Hani 16 milyonu kucaklıyordunuz. Bir tane memur çıkmış İstanbul halkını trollükle suçluyor. Sen kimsin ya. Herkesin patronu İstanbullulardır. 

Cumhurbaşkanımıza hakaret eden Sedef Kabaş, CHP'lilere iletişim dersi verirken 'Koca koca yalan söyleyeceksiniz' diyordu. İBB de koca koca yalanlar söyledi. Ve sonunda sistem çöktü.

TUZ VE KUM SKANDALI

Tuz deposunu gezerken üç defa 'Kum' dedi. Biz de inceledik ve gerçekten de tuz değil kummuş. Bize verdikleri tuzlar kumluydu. Tuzun içine kum kattığında ne olur bütün araçlar arızalanır. Bunu da ilk kez burada söylüyorum, tuz ihalesini CHP'lilere verdiler.

Partizanlığın, liyakatsizliğin İstanbul'u ne hale getirdiğini sadece kar fırtınasında gördük. 

Yorumlar 8 Yorum Var
  • Bilenbiri 30.01.2022 19:30
    Bu CHP ye oy verenlere mustehak...! Yaşın yanında kuruda yanıyor ne yazık ki
  • Necati 30.01.2022 00:01
    Doğruları Tevfik Göksu dan dinleyin.algıdan medet umanlardan deyil
  • Cihanaslan 29.01.2022 16:20
    CHP zihniyeti AKP zihniyeti ile alakası olan bir şey değil kardeşim Müslüman bir ülkedeki insanların gerçek Müslüman gibi olmamasından iyi bir eğitim almamasından paranın her şeyin önüne geçtiğinden Cenabı Allah'ı Unutup da dünya malı için çalışan insanlar bunlar insanların haklarına giren insanlar
  • Abdullah 29.01.2022 14:56
    Bu zihniyetin iş başına gelmesinde yaptığınız hata ve haksızlıklar nedeniyle sizinde katkıniz oldu, inşallah aklınız başınıza gelmiştir, insanları bu zihniyeti desteklemek zorunda bırakmayın lütfen
  • secmen 29.01.2022 12:48
    allah bu chp zihniyetinin kahri persan etsin
Daha fazla yorum görüntüle