Hürriyet yazarı Selvi, bugünkü köşe yazısında Kılıçdaroğlu’nun büyük yolsuzluğun belgesi iddiasını inceleyerek, Kılıçdaroğlu’na sorular yöneltti. Selvi ayrıca Kılıçdaroğlu'nun, büyükelçi görüşmesinden bilgi sahibi olup olmadığını da sordu.

Abdulkadir Selvi'nin bugünkü köşe yazısının o bölümü şöyle:

İMAMOĞLU, KILIÇDAROĞLU’NA BİLGİ VERDİ Mİ?

"İstanbul kar yağışı ile boğuşurken Ekrem İmamoğlu’nun, İngiliz Büyükelçi ile balık yemeğinde olması dünyanın her yerinde sorgulanır. Kılıçdaroğlu, ‘İmamoğlu ne yapacaktı, dozerin üstüne mi çıkacaktı?’ diye yarım ağız savunmaya çalışıyor ama o da çok iyi biliyor ki, bu iş bir yerde patlayacaktı. Çünkü İmamoğlu’nun seçildiği günden bu yana Kılıçdaroğlu, cumhurbaşkanlığı hesabını bir kenara bırakıp İstanbul’un sorunlarına odaklanmasını istiyor. İmamoğlu ise beni cumhurbaşkanı seçtirecek olan karla mücadele işi değil, İngilizlerin desteğini almak diye düşünmüş olmalı ki, İngiliz Büyükelçi ile kar yağışı altında balık keyfi yapmayı tercih etmiş.

CHP’YE BİLGİ VERİLDİ Mİ?

Benim asıl merak ettiğim, Ekrem İmamoğlu’nun İngiliz Büyükelçi ile görüşmesi konusunda CHP Genel Merkezi’ni bilgilendirip bilgilendirmediği konusu. CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, zamanında açıklama yapılsa insanlar zor durumda kalmazdı diye sitem etme gereği duydu. Belli ki önceden de sonradan da haberi yokmuş ama Kılıçdaroğlu’nun haberi var mı konusu da netleşmedi, bu yüzden Kılıçdaroğlu’nun tüm açıklamalarını takip ediyorum.

GÖZLER KILIÇDAROĞLU’NDA

Öyle ki, CHP Genel Merkezi’nin bile Kılıçdaroğlu’nun açıklamalarını benim kadar izlediğini zannetmiyorum.

Kılıçdaroğlu; televizyonların canlı yayınlarına katıldı, partisinin programlarında konuştu, internet üzerinden yayın yapan haber sitelerinin konuğu oldu. Her konuda konuştu ama bir konuda konuşmadı. O da İngiliz Büyükelçi ile görüşme hakkında İmamoğlu’nun kendisine bilgi verip vermediği konusu.

Gözler şimdi Kılıçdaroğlu’nda.

Kemal Bey, İmamoğlu, İngiliz Büyükelçi ile görüşmesi hakkında size bilgi verdi mi?

Yorumlar 0 Yorum Var