CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu dün katıldığı televizyon programında gündeme dair soruları yanıtladı. Kılıçdaroğlu'nun Libya konusundaki açıklamaları izleyicilerin de dikkatinden kaçmadı. Libya hakkında daha önce açıklamalarda bulunan Kılıçdaroğlu, "Neden Libya'ya gidiyoruz?" demişti. Dün ise katıldığı televizyon programında "Mavi Vatan'ı koruyacağız" dedi. İşte CHP Genel Başkanı'nın o açıklamaları...

"NEDEN LİBYA'YA GİDİYORUZ?"

Kılıçdaroğlu daha önceki konuşmasında, "Neden Libya'ya gidiyoruz? Fizan'ı duymuşsunuzdur. Günlük dilimizde de vardır Fizan. Seni Fizana süreceğiz diye çok söyleriz. Fizan Libya'da ki çöldür." demişti.

MAVİ VATAN STRATEJİSİNE NASIL BAKIYOR? 

CHP Lideri Kılıçdaroğlu'na, "Seçilirseniz Mavi Vatan'ı koruyacak mısınız" diye soruldu. Kılıçdaroğlu, "Mavi Vatan'ı koruyacağız. Libya ile ilişkiler yanlış kuruldu. Taraf olduk, iki tarafı barıştırmalıydık" dedi.

 

Yorumlar 4 Yorum Var
  • Haydar 06.02.2022 23:37
    CHP, kurtuluş savaşından sonra uzun yıllar bu ülkeye giydirilmiş deli gömleğidir. Kurulduğu ilk günden itibaren AB ve ABDnin silahsız kuvvetleri gibi özverili bir şekilde çalıştılar gece gündüz demeden. Ama artık uyandı millet. Bu ülke şimdi gerçekten sahiplerinde. Viyana sınırlarında yarım kalan fetihlere 2030 demeden başlarız inşallah. Savaş uçakları ve jet sihalar yapılınca olay bitmiştir. Türk İslam Birliği yakındır o zaman. Bilim Müslümanlarin elinde çağ atlayacak inşallah.
  • Çelik 05.02.2022 21:33
    ChPkk ne dese boş, sonuçta misyonu belli. Türkiye ve islam düşmanlığı.
  • osmanoğlu2023 05.02.2022 03:49
    birde Atatürkçüyüz demezlermi! tam bir mankafa sendromu! bunlarınki... Atatürkün orda ne işi varidiyse bizde onun için ordayız!
  • perdeci 04.02.2022 23:16
    Oradaki moderatör bay kemal konuşurken eski görüntüleri koy bakalım yayına o zaman bay kemal neler söyleyecek bir görseydik.Aynı soruyu bugun sorun verdigi cevabı yalanlar bu sarhoş ve boş kafa.
  • m.ş 04.02.2022 19:53
    Yuhu bu adam içince güzel konuşuyor, içmeyince ne dedıgıni bilmiyor, onun için bu adami Her gün içirin.