Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Kovid-19 testinin pozitif çıkması sonrası, kimi kesimler tarafından, çirkin ifadelerin ve imaların olduğu mesajlar paylaşıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya hesabı Twitter'dan yaptığı açıklamada, eşi Emine Erdoğan'la birlikte yaptırdıkları Kovid-19 testlerinin pozitif çıktığını duyurdu.

Omicron varyantına yakalandıklarını belirten Erdoğan, hafif atlattıklarını, görevinin başında olduğunu ve dua beklediklerini açıkladı.

ALÇAKLAR ANINDA HAKARETE BAŞLADI

Erdoğan düşmanı bazı sayfalar ve isimler ise, anında sosyal medyadan nefretlerini kustu.

FETÖ'cüler tarafından yönetilen "Kaç Saat Oldu" hesabından paylaşılan mesajda "Allah'ım" ifadesinin yanına "dua" emojisi konuldu.

"Solcu Gazete" ise Instagram sayfasından paylaştığı haberin açıklama kısmına, "Sen konuyu biliyorsun rabbim" diye yazdı.

Karar Gazetesi editörü Özge Kar da Erdoğan'ın tweet'ini alıntılayarak "Hadi İnşallah" yorumunu yaptı.

Özge Kar, daha sonra mesajını silip hesabını da kapattı.

"Pucca" adlı sosyal medya fenomeni ise, haberin yayımlandığı dakikalarda "Aynı şeyi düşünüyoruz evet" mesajını paylaştı.

Pucca daha sonra "Akşam ne yesek diye düşünüyoruz tabii" dedi.

"Yakup Ekmen" adlı Twitter kullanıcısı da sosyal medyada "konuyu biliyorsun" başlığıyla atılan mesajları ifşaladığı bir video yayınladı.

"Yakup Ekmen"in yayınladığı videoda, yüzlerce kişinin Cumhurbaşkanı Erdoğan için çirkin imalarda bulunduğu görüldü.

 

Yorumlar 7 Yorum Var
  • yakup 07.02.2022 12:08
    sizin ıslah olcak bi tarafınız kalmamış allah sizleri kahretsin
  • Mevlüt SAVRUM. 07.02.2022 01:58
    Degerli cumhur başkanımza ve eşi emine hanma geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum inşallah Allahın izniyle bu koranadan saglıklı sıhhatli bir şekilde eski oiyi mutlu aileyi görürüz dualarımz reisn tüm ailesine.
  • Murat Kahraman 06.02.2022 06:13
    Sayın Başkanımıza ve değerli eşine âcil şifalar ihsân eylesin Rabbim, tez zamanda şifâyâb olmalarını Mevlâmdan niyâz ediyorum. Kemâl-i sıhhat ve afiyetler diliyorum. ahlak ve insanlık yoksunu, işleri güçleri Erdoğan düşmanlığı olan şeref ve haysiyet fukaraları da kendi kinleriyle başbaşa kalırlar İnşâallah.
  • osmanoğlu2023 06.02.2022 01:00
    Mevlam tez şifalar versin inşaAllah bu gezi omicronun pik yaptığı dönemde yapılmamalıydı uzmanlarımız yanılmış olmalı...
  • TUĞBA 05.02.2022 21:54
    rab şifa verendir..başkan ve eşine de şifa versin..amin
Daha fazla yorum görüntüle