Eski milli yüzücü Derya Büyükuncu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın koronavirüse yakalanmasının ardından insanlık dışı bir paylaşımda bulundu. Twitter hesabından helva görseli paylaşan Büyükuncu, "Koronavirüs olmuş ve dua istiyor. Ediyoruz, ediyoruz, merak etmesin. 20 tencere helvayı yapmaya başladım. Zamanı gelince bütün mahalleye dağıtacağım" dedi.

O GÖRÜNTÜLER TEKRAR SOSYAL MEDYAYA DÜŞTÜ

Yüzücü Derya Büyükuncu'nun para alamadığı için Yüzme Federasyonu'nu suçlaması üzerine Federasyon Başkanı Ahmet Bozdoğan, Büyükuncu'nun toplam 120 bin 700 dolar para aldığı ortaya çıkmıştı.

CNN TÜRK ekranlarında Cüneyt Özdemir'in konuğu olan Derya Büyükuncu, dönemin Gençlik ve Spor Bakanı Faruk Nafiz Özak'ın kendisine yardımcı olduğunu söylemiş ancak aldığı desteği söylemekten kaçınmıştı.

YÜZME FEDERASYONU BAŞKANI BOZDOĞAN: "BÜYÜKUNCU YALAN SÖYLÜYOR. 11 AYDA 120 BİN 700 DOLAR PARA ÖDEDİK."

2011 yılında para almadığı konusunda Yüzme Federasyonu'nu suçlayan milli sporcu Derya Büyükuncu'ya Federasyon Başkanı Ahmet Bozdoğan cevap vermişti. Büyükuncu'nun yalan söylediğini açıklayan Bozdoğan, "Bana 'hiç para vermediler' diyor. Yalan söylüyor. 11 aydır 113 bin 200 dolar biz ödedik. 7 bin 500 dolar da sponsor bulduk. Toplam 120 bin 700 dolarlık kaynak aktardık kendisine. Ben 33 yıldır öğretim görevlisiyim. 60 milyar lira tazminat alacağım. Neyin şikayetini yapıyor" açıklamasında bulunmuştu.

SKANDAL PAYLAŞIM

Eski milli yüzücü Derya Büyükuncu, sosyal medya hesabı Twitter'dan Erdoğan'ın Kovid-19'a yakalanmasına ilişkin skandal bir paylaşım yaptı.

Erdoğan'ın "dua bekliyoruz" sözlerine haddi aşan bir yorumda bulunan Büyükuncu, "Koronavirüs olmuş ve dua istiyor. Ediyoruz, ediyoruz, merak etmesin. 20 tencere helvayı yapmaya başladım. Zamanı gelince bütün mahalleye dağıtıcam!!" ifadelerini kullanmıştı.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'ın Kovid-19'a yakalanmasıyla ilgili sosyal medyada suç teşkil eden paylaşımda bulunanlara yönelik resen soruşturma başlattı.

Başsavcılıktan yapılan açıklamada, şunlar kaydedildi:

"5 Şubat 2022 tarihinde Sayın Cumhurbaşkanı tarafından kendisi ve eşinin Kovid-19 test sonucunun pozitif çıktığı ve sağlık durumunun iyi olduğu yönünde sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımını ilgi tutarak yapılan bir kısım paylaşımlarda, Cumhurbaşkanına hakaret, dini değerleri aşağılama ve benzeri suç teşkil eden ifadelerle ilgili olarak, Cumhuriyet Başsavcılığımız yetkisinde tespit edilen şüpheliler hakkında resen soruşturma başlatılmış olup konuyla ilgili gerekli adli işlemler kolluk birimleriyle birlikte yürütülmektedir."

Yorumlar 567 Yorum Var
  • adem 08.02.2022 00:34
    Ulan nasıl bir ülke sen yırtın dur. O kadar hizmet et Ülkeye bir hain kadar değerin olmasın
  • Ali 07.02.2022 18:29
    hakkımız varsa haram zıkkım olsun
  • Sorgula 07.02.2022 17:53
    Bu para geri alınmalı, sokak hayvanlarının masrafları karşılanmalı
  • Muharrem 07.02.2022 16:34
    Bu hükümet sporculara saçtığı paraları yurtdışındaki bilimadamlarına versede ülkemize getirebilse.
  • TÜRKİYE SEVDALISI 07.02.2022 14:11
    Buna ne derler biliyormusunuz? yediği ekmeğe pislemek. sana 120.000 dolar vermiş devlet, sen daha beğenme. söylüyecek laf çokta, laf bulamıyorum. birde, devlete dua edip, devlet erkanına teşekkür edeceğine, hayır dileyeceğine, bir de laf ediyorsun ha. yazık yazık. gerçekten çok yazık. haram zıkkım olsun senin gibilere
Daha fazla yorum görüntüle