Rusya'nın Ukrayna saldırılarını kınayan Oyuncu Sinan Albayrak, Batı'nın ikiyüzlülüğüne de dikkat çekerek, Bosna Hersek'te Filistin'de Suriye'de katledilen insanların görülmemesine isyan etti: "İçimden küfrediyorum."

Oyuncu Sinan Albayrak, sosyal medya hesabından, Rusya'nın Ukrayna'ya yönelik işgal girişimine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Ukrayna'da insanların katliama uğradığını ve yaşananların son derece rahatsız edici olduğunu belirten Albayrak, Avrupa'nın ikiyüzlülüğüne dikkat çekti.

Suriye'de mültecilerin 12 yıldır çadırlarda, zor koşullar altında yaşadığını ifade eden Albayrak, "Bu insanlar sürekli katlediliyor, öldürülüyor. Filistin'de şu anda yeniden katliamlar oluyor. Çocuklar öldürülüyor, genç kızlar darp ediliyor, çeneleri kırılıyor. Ama şimdi birdenbire Avrupa'dan gelen o tepkilere uyarak, biz de popülist yaklaşımlarla Ukrayna'da olup bitenlere tepkimizi ortaya koyuyoruz. Bosna'da yıllarca katliamlar yapıldı ama Avrupa sesini çıkarmadı. Şimdi birdenbire Ukrayna'daki katliamlara sesler yükseldi. Ölen, canı giden, canı alınan her insan için biz acı çekiyoruz, ayrım yapmadan" şeklinde konuştu.

Yorumlar 153 Yorum Var
  • Mumin 04.03.2022 10:28
    Tebrik ediyorum söylediklerine katılıyorum fazlası var eksiği yok
  • Kuzeyli 04.03.2022 01:27
    Tek yol İslam ve Türk birliği
  • Ladyburjuva 03.03.2022 21:34
    Kesinlikle katılıyorum
  • Yusuf yıldız 02.03.2022 21:16
    İşte sanatçı ayrım etmeden
  • Yerli kafası 02.03.2022 20:35
    Bu durumu dışarıdaki ülkeler yapıyor; ayrım yapıyor , görmezden geliyor peki içimizdeki ilrlansalılara ne demeli adam olup yaşadıkları ülkeyi konumu hatırlarlar mi acaba yazık.
Daha fazla yorum görüntüle