Rusya'nın Ukrayna'ya başlattığı işgal 15. gününe girdi. Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy, "Bu savaşa yalnızca Putin ile doğrudan görüşmeler son verebilir" dedi.

"GÖRÜŞMEYE HAZIRIM" MESAJI

Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile görüşme talebini yineleyerek, böyle bir durumda savaşın sona ereceğini savundu. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile görüşme talebini yineleyen Zelenskiy, “Her müzakere amacımda Rusya ile savaşı bitirmek var ve ben bazı adımlar atmaya hazırım. Uzlaşma elbette olmalı ama bu ülkeme ihanet çizgisinde olmamalı. Ayrıca karşı tarafta buna hazır olmalı. Bu durumdan ancak bu şekilde çıkabiliriz. Ayrıntıları henüz konuşamayız. Başkanlar arasında henüz doğrudan bir temasımız olmadı. Ancak başkanlar düzeyindeki görüşmelerden sonra bu savaşı sonlandırabiliriz” dedi.

Yorumlar 1 Yorum Var
  • aynen 11.03.2022 08:19
    Siyonis yahudiler kışkırtarak savaştırıyor müslümanları dağıtılar sıra hırıstiyanlarda çükü dünya yahudilerinmiş bu inançla hergün fitne peşinde koşan siyonisler her yere fitne saçıyorlar filistine yıllardır soykırım yapıyor gözünüzün önünde hiç bi ülke dur derdimi seyrettiniz şimdi sira sizde böyle başladılar ağrupaya doru gidecekler beklesin bencil ağrupa çünkü az zamanı kaldı darmadağın olacaklar müslümanlara yaptıklarını çekecekler suriyeli mültecilere yaptıklarını çekecekler iki yüzlüler
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek