Bolu Dağı Tüneli'nde zincirleme kaza meydana geldi. Tünel, İstanbul istikametine kapatılırken, çok sayıda yaralı olduğu öğrenildi.
Anadolu Otoyolunun İstanbul istikameti Bolu Dağı Tüneli içinde yolcu otobüsleri, tır ve otomobillerin karıştığı zincirleme trafik kazası meydana geldi.
Çok sayıda aracın karıştığı zincirleme kazada kurtarma çalışmaları sürüyor.
Tünel, İstanbul istikametine kapatılırken, çok sayıda yaralı olduğu öğrenildi. Ekipler, trafik akışını Abant Kavşağı'ndan D-100 kara yoluna yönlendiriyor.
VALİDEN İLK AÇIKLAMA!
İlk bilgilere göre can kaybının bulunmadığını söyleyen Bolu Valisi Ahmet Ümit, "Ekipler bölgeye gidiyor, yaralılar olduğunu biliyoruz" dedi.
-
Selcuk
20.03.2022
11:32
Trafiğe kim bakıyor onlar yolların aslanı, Giderken Arabalarda VIEDEO BakiyOrlar
Beğen
/ 1 kişi beğenmiş
-
Adem
20.03.2022
01:38
Tünelde hız limitlerini uyulmuyor ceza da kesilmiyor
Beğen
/ 2 kişi beğenmiş
-
Han
20.03.2022
01:15
Anlamakta zorluk çekiyorum. Ben daha bir kaç gün önce Bolu Dağı tünelinden geçtim. Hız sınırı 80 km/h. Fren için gerekli mesafe 64 m. Birde dörtlüler açık ve kaza gözle görülüyor. Bu arkadan çarpan adamlar gözü kapalımı sürüyorlar????
Beğen
/ 1 kişi beğenmiş
-
Ayhan
19.03.2022
22:02
Tam bir cehalet kocà koca araçlar yolların kuralı olmaz Kıralı olur cinsinden göre göre lades
Beğen
-
Mehmet
19.03.2022
21:33
Allah yardım etsin çok zor karda kışta
Beğen
Daha fazla yorum görüntüle