MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Bizim adayımız bellidir, peki sizin çürük adayınız ne zaman ortaya çıkacaktır, neyi bekliyorsunuz? Korkmayın, kaçak güreşmeyin, ilan edin adayınızı da boyunuzun ölçüsünü görelim" dedi.

Bahçeli " 

Zamlardan şikayet edip sonra da dönüp İstanbul'da toplu taşıma araçlarına yüzde 40 zam yapanlar zillettedir. Cumhurbaşkanı adayının hüviyeti üzerinde tartışmaların körüklenmesi zillet bir senaryodur. Henüz bunlara küresel efendileri bir aday işaret etmemişlerdir. Bizim adayımız bellidir, peki sizin çürük adayınız ne zaman ortaya çıkacaktır? Kripto talimatların yolunu mu gözlüyorsunuz? Bu kadar ayak oyununa ne gerek vardır? Korkmayın, kaçmayın, ipe un sermeyin ilan edin adayınızı da boyunuzun ölçüsünü görelim!

İçinde bulunduğumuz zor günler yakında geride kalacaktır. MHP bu geleceğe heyecanla, cesaretle, sevdayla hizmet edecek ve mutlaka başaracaktır. Hiç şüphe yok ki bizim 53 yıllık mücadelemiz ibret veren bir emsaldir. 

Devlet milleti ile bir bütündür. Birisi olmadan diğerinin anlamı yoktur. Milli devletlerin tekrar cazibe merkezi olduğu ortadadır. Türk milleti devlet yapan, devlet yapan bir kudretttir. Biliyoruz ki 17 soylu kuruluş, 16 hüzünlü yıkılışın sembolüdür. Zaferler kadar zorlu süreçler de vardır. Bizleri doğru yola götürecek şey Türk milliyetçiliğidir.

"TÜRKİYE ZİLLETE DÜŞMEYECEKTİR"

Devlet memurlarının kapısına dayanan Kılıçdaroğlu ise etap etap Türkiye'nin sabrını test eden zırvadır, zillettir. Türkiye zillete düşmeyecektir. Güvence Cumhur İttifakı'dır. İçinde bulunduğumuz zor günler yakında geride kalacaktır. "

ifadelerini kullandı.

Yorumlar 1 Yorum Var
  • Kosovalı sghiptar 12.04.2022 19:44
    Rabbim sizden razı olsun.