Irak'ın başkenti Bağdat'ın güneyinde bulunan Babil kentinde meydana gelen trafik kazasında 11 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

Irak'ın başkenti Bağdat'ın güneyindeki Babil kentinde korkutan bir kaza yaşandı. Kazanın ardından Irak Trafik Polisi Genel Müdürlüğü Basın Ofisi tarafından yapılan yazılı açıklamada, Bağdat - Babil yolu üzerinde 2 aracın kafa kafaya çarpması sonucu 11 kişinin öldüğü ve 2 kişinin de yaralandığı bildirildi. Açıklamada kazanın nedeni aşırı hız ve dikkatsizlik olarak belirtildi.

Hayatını kaybedenlerin hastanelere sevk edilmesinin ardından, birçok kişi yakınlarından haber alabilmek için hastanelere akın etti.

Yorumlar 2 Yorum Var
  • Serhat 17.04.2022 09:33
    Troll,çok komiksin İstanbul'un halinde ne varmış,Sen çok dogruysan Memleketin halinden niye bahsetmiyon..Senin aldığın oksijen beyne değil başka yere gidiyor belli asıl hain sizin gibi gerçeği görmeyip,boş konusanlardir
  • M..T 16.04.2022 16:34
    İstanbullu uyuma bu otobüslere harcanan paralar senin.Bay imam cebinden ödemiyor bunları.Herşey ne güzel oluyor ya değil mi?Bir cümle ile kandırdılar sizi.Daha bunlar başlangıç bu adam bir enkaz bırakıp gidecek yükünüde İstanbulluya yükleyecek.Bunlar işini bilen insanlar olsalar Ankara,İzmir,İstanbul bu durumlara düşmezdi.İş yok icraat yok ama masal çok.Dandini dandini dastana...