İzmir'in Narlıdere ilçesinde bir kişi, babası ve babaannesini darbedip, o anları sosyal medya hesabında paylaştı.

Şüpheliyi görüntülerden tespit eden polis ekipleri, zanlıyı kıskıvrak yakaladı
Narlıdere ilçesinde yaşayan bir kişi, yaşlı baba ve babaannesine şiddet uyguladığı, küfür ettiği anları sosyal medya hesabından paylaştı. Sosyal medyada hızla yayılan ve tepki çeken görüntülerin ardından şüpheliyi yakalamak için polis ekipleri çalışma başlattı. Görüntülerden kimliği tespit edilen Y.G., Narlıdere İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından, ilçedeki adresinde yakalandı. Gözaltına alınan Y.G.'nin psikolojik sorunları olduğu öne sürüldü.

Sağlık durumları iyi
Birlikte yaşadıkları Y.G. tarafından darbedildikten sonra videoya alınan şüphelinin babası ve babaannesinin ise sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Gözaltına alınan zanlının emniyetteki işlemleri sürüyor.

Yorumlar 15 Yorum Var
  • alaaddinli 23.04.2022 18:33
    kissasa kissas yapilir bu iste
  • çeliktepeli 23.04.2022 18:08
    Allah herşeyin hayırlısını verdiği gibi evladında hayırlısını versin inşallah..
  • Selim 23.04.2022 17:43
    Bu adli kontrol nereden çıktı?
  • Adalet İstiyorum 23.04.2022 16:49
    sonuc belli adli kontrol sartıyla serbest bırakılacak... ya bu devletimiz ne yapmaya calısıyor anlamıyorum. Adalet mekanizmasında sorun var suclular dolandırıcılar neden serbest bırakılıyor.???
  • mustafa 23.04.2022 16:25
    ana baba , bu cocuk yada adam yumartadan mi cikti ? ana , baba , cevre , toplum, egitim, din, devlet .... liste cok bir yerde ayar bozuklugu var.Kusura bakmayin temelde arayin hatayi
Daha fazla yorum görüntüle