Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin Beşiktaşlı taraftarla olan konuşmasından yeni bir video daha ortaya çıktı.

Ahmet Nur Çebi'nin pazar günü ortaya çıkan videosunda Beşiktaş taraftarının "Trabzon'a çok taviz verdiniz" sözlerine "Ali Koç'un gazına mı geliyorsun? Yürü git!" diye yanıt verdi. O anlarda yaşanan diyaloglarla ilgili bir video daha sosyal medyada yer aldı.

Siyah-beyazlıların başkanı Ahmet Nur Çebi, bir taraftarın "Ali Koç savunmasın bizi başkanım" sözlerine "Evladım, şaklabanlık yapanlardan ben olmam. Ben şebek değilim" sözleriyle yanıt verdi.

Yorumlar 52 Yorum Var
  • Emin 10.05.2022 04:53
    Ali Koç trabzonspor bir anda duşman oldu ilk zamanlar tebrik ediyordu çok iyi futbol oynuyorlar şampiyonluğu hakettiler diyordu sonra ne olduysa duşman oldu Beşiktaş başkanı Ali Koç tuzağına düşmedi trabzonspor Beşiktaş, Galatasaray, fenerbahçe ile bir sorunu yok Ali Koç gibi ortamı geren yönetimler var sıkıntı burada kendi başarısızlıklarını ortamı gererek Kapatmaya çalışıyorlar
  • Ömer çevik 10.05.2022 00:48
    Koskocaman adamsın karşındaki de senin gibi biri neymiş kulüp başkanı sana saklaban diyor sende dedene sensin saklaban diye demekkii sen ve senin gibi başkanım başkanım diye gezen koşan herkes gerçek saklaban .
  • hıdır 10.05.2022 00:08
    ali yi koruyun hadi siz girin devreye şimdi
  • Fener 09.05.2022 23:36
    Ama düştüğümüz durumda çok komik, çocuk gibi 2011 kupasını alıp antremana çıkmak nedir ya. Görmemişin kupası olmuş tutmuş idmana çıkarmış gibi. ( Siz anldınız ). 4 yıldır tsye ayrıcalık yapıyor diyemi şampiyon olamadık. Bizi keriz yerine koymayın. Milleti iç savaşa sürüklemeye sebep olacak söylenlerden vazgeçin. Tsnin tüfekli göndermesi yanlış ama bizimkinin konuşmaları ondan daha yanlış. Yapıcı olun ya. Tebrik etmeyince başımız göğemi erdi. Adamlar 10 puan fark atmış ki son haftalar Belkide stad geliri için saldılar biraz bgibime geliyor. Biz çıkıp hala komuluyor istek bence ayıptır. Sanki biz kupalar kazanırken bizim lehimize hiç hata yapılmadı.
  • Realite 09.05.2022 23:31
    Bundan yıllar öncede spor kulüpleri başkanları vardı politika esnaf rekabeti vardi fakat hakaret aşağılama kibir yoktu.Bu insanlar nasıl küçüklerine örnek olacak.Bugunun çocukları gençlerinden ne bekleyene ki Toplum bir başkan böyle örnek olursa topluma.
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek