Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İsveç ve Finlandiya'nın NATO'ya üyeliği ile ilgili olumsuz görüş bildirmesinin üzerine söz konusu ülkelerin birliğe dahil olması tartışmaları sıcaklığını koruyor. Türkiye ile mutabakat sağlayabilmek adına olumlu mesajlar veren İsveç ve Finlandiya'nın ardından NATO kanadından çarpıcı bir paylaşım yapıldı.

Türk uçakları ile yapılan eğitim uçuşlarını sosyal medya hesabından paylaşan NATO şu mesajı yayımladı:

Deniz ve Hava Kuvvetleri Türkiye ile koordineli hareket etmeye ve eğitimlerini sürdürmeye devam ediyor, birlikte daha da güçleniyor. NATO'nun Doğu Akdeniz'deki yetenekleri artıyor. 

Yorumlar 69 Yorum Var
  • Hamidiye Süvarisi 17.05.2022 08:48
    Türkiyemiz konum olarak kozunu oynuyor. Aklı başında olan herkes natoyada, abyede, kafire de güven olmayacağını bilir. Lakin şu anda ülkemiz denge siyaseti yapıyor. Mevcut durumda bizim için doğrusu bu diye düşünüyorum.
  • Ekrem 17.05.2022 07:34
    Daha önce de paylaşmıştı. Bir kısmını Hollanda'da verdi bir kısmını Yunanistan'a ayırdı bir kısmını da ABD kendi aldı.
  • Savaş 17.05.2022 07:09
    Yunanistan'ın NATO üyeliğine onay vermemiz büyük hataydı şimdi birşeyler almadan İsveç ve Finlandiya ya onay vermemiz de hata olur devletimiz bu sefer daha sağlam siyaset izleyecektir
  • Misafir 17.05.2022 04:17
    Sorun onların natoya girmesi değil bizim ne işimiz var natoda zor duruma düşersek bize yardım etmeyeceğini hepimiz biliyoruz hatta düşmanlarımızı destekliyor
  • HIDIR BUDUR 17.05.2022 00:47
    Norveçte bir NATO tatbikatı var. TC devleti “ABD yi dinlememiş” S-400 leri almış , Fırat kalkanını AFRİn e harekatla icra etmiş, . Yani yörüngeden yine çıkmış. ABD nin karizmasını çizmiş.Yine Türkiye’ye bir mesaj gerek. En kolay mesaj verilecek yer NATO tatbikatı. Bu sefer hiç yapılmamış bir şey yapılarak hedef tahtasına ATATÜRK de dahil ediliyor. Verilen mesaj açık, Atatürk’ün kurduğu TC devletini yıkarız.”Atatürk ve Cumhurbaşkanı resimleri” hedef resim olarak kullanılıyor..
Daha fazla yorum görüntüle