Haber Global ekranlarında yayınlanan Senem Toluay Ilgaz ile Siyaset Özel'in bu haftaki konuğu AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe oldu. 

İBB yönetiminin doğru dürüst icraatı olmadığını söyleyen Kabaktepe, İmamoğlu'nun İstanbul yönetimi için şunları söyledi " Cumhurbaşkanlığına layık görmüyor vatandaşımız. CHP ulaşım hizmetinde 3 yılda ne yaptı? Gençlerimizle ilgili, İETT ile ilgili, sağlık ve çevreyle ilgili ne yaptı? Depremle ilgili biz bir sürü iş yaptık. İBB'nin vaadi ney, yılda 20 bin konut yapacaktı, 3 sene geçti. 60 bin konut nerde? 

- İstanbul dinamik bir kent, yaşayan bir kent. İBB'de bizim hazırladığımız ve devam eden projeler de vardı. CHP'nin kendi iddiasını ortaya koyuyor, kendi iddialarıyla yargılıyorum. 

TAKSİ MESELESİ

- İBB meclisinde trafik komisyonumuz çalışıyor.1000 tane taksi geçti ilgili kurumlardan. Büyükşehir bunları devreye soksun, sonra gelip ikinci 1000'i konuşalım dedik. İstanbul'un sadece taksi sorunu yok. 

ATATÜRK HAVALİMANI'NDA NE YAPILACAK?

- Atatürk'ün ismiyle ilgili en son konuşması gereken CHP. Orası hem Atatürk Havalimanı, hem millet bahçesi olarak devam edecek. Başından beri bu proje böyle. Atatürk Havalimanı'nın tarihiyle de CHP'li siyasetçilerin sorunu var. Orada vatandaşımız çay içerken uçak da inecek.

- 29 Mayıs'ta Atatürk Havalimanı'nda en büyük millet bahçelerinden birisinin ağaç dikme merasimi ve fetih merasimi var. Tüm İstanbulluları bekliyoruz. 

Yorumlar 22 Yorum Var
  • Furkan EREN 25.05.2022 11:08
    chp'nin özeti: hiç bir iyilik yapma, yapılan her iyiliği engelle...olguya değil algıya oyna...
  • bülent 25.05.2022 10:56
    Ekremin derdi İstanbul değil, başka planları var.. İstanbul nimet diyordu...
  • bülent duman 25.05.2022 10:21
    Allah razı olsun
  • somali 25.05.2022 09:59
    Malesef il, ilçe teşkilatlarındaki görevlendirilen başkan statüsündeki kişiler, meclis üyeleri şu yerini kaybetme korkusundan sıyrılıp altındaki ekibe sarılması. Veya vefa gecelerinde doğru dürüst kimsenin aranmaması. Düşünün bir ilçede gelmiş geçmiş 100 / 200 kişi yönetim kurulu üyesi var. Niçin başkan bunları aramaz sekretere arattırır. Önce samimi olmalıyız. Vefa geceleri olur. Kimse başkan vekil vs. yanına yaklaştırılmaz. Belki adamın bir sorunu vardır dinleyin adamı belki yarasına melhem olursunuz. Bu alanları çözerseniz herşey çözülür. Yalandan milyonlar harcayıp süslü püslü toplantılar yapma ile kimse oy vermiyor.
  • Ahmet 25.05.2022 09:52
    CHP nin yapmadıklarıyla siyaset üretmekten vazgeçin 100 yıldır bir şey yapmamış zaten oy almaya devam ediyor. siz bir şeyler yapın, siz kendinizi yenileyin, siz ilerleyin. çünkü sizin seçmeniniz sizden icraat bekliyor. belirli kesimlere, sektörlere, bölgelere yapılanları abartarak anlatmaktan vazgeçin. bugün 20 sene öncesinin siyasetine geri döndünüz çünkü ülke de geri gitti. Cumhurbaşkanımız olmasa %1 dahi oy alamayacak bir partisiniz.
Daha fazla yorum görüntüle