Düzce'de temaslarını sürdüren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, iki kişinin "Burası Kandil değil, Düzce. Yanlış gelmişsin" tepkisiyle karşılaştı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Düzce Ticaret ve Sanayi Odası üyeleriyle yaptığı toplantıdan çıkışında iki kişinin tepkisiyle karşılaştı. Kılıçdaroğlu'na, "Burası Kandil değil, Düzce. Yanlış gelmişsin" diyerek tepki gösteren iki kişi, polis ekipleri tarafından uzaklaştırıldı.

Yorumlar 269 Yorum Var
  • BOZOK 22.06.2022 13:48
    Diyarbakırda annelerin yanına gitmeni hangi güç engelledi de gidemedin,diye sorarım vatandaş olarak.
  • MÜJDAT 27.05.2022 09:15
    bu milletin söz hakkı yokmu neden engelleniyorlar ben seçmensem tabiki birşeyler söyliyeceğim neden bunu hazmedemiyorlar diyorlarki sandıkta cevap ver ben kişinin kendisine hiçbirşey soramıyacakmıyım sonra kalkmış bu millete hizmet edecekmiş yesinler senin hizmetini
  • Tuhaf 26.05.2022 09:24
    Yahudi ye şirin David işine adamlar gönlümüzden aklımızdan geçeni söylemiş. Hem pkk ile zina et hemde biz iffetli şerefliyiz de. Kim inanır tabii ki David inanır. Ona buna trol diyeceğine adam gibi gavurun ekmeğini yer gavurun kılıcını çalarız de. Öyle yüzünde ki maskelerle dolaşma. Senin gibilerin ne olduğunu çok iyi biliyoruz. Gavurun trolü.
  • Nokta 26.05.2022 09:21
    Kaçmak nedir en iyi sen bilirsin. Halen milletin içinde dolaşıyor. Yüzsüz...Bu millet seni olurda başımıza getirirse bitmişiz demektir.
  • yıldırım 26.05.2022 09:15
    Atatürkün mücadele ettiği ve dağıttığı ermeniler biz ermeni değil aleviyiz yalanıyla saklandılar. Her an ülkeyi darmadağın yapabilirler.
Daha fazla yorum görüntüle