Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP lideri Kılıçdaroğlu'na seslenerek, "Seçim tarihi belli, siz adayınızı belirleyin. Sen sıkıyorsa aday mısın, değil misin onu açıkla" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na adaylığını açıklama çağrısı yaptı. AK Parti 30. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nda konuşan Erdoğan'ın açıklamaları şöyle: 

"SIKIYORSA ADAY OLDUĞUNU AÇIKLA"

Türk siyasetinin en ağır, en eziyetli, katlanması en zor cilvesi maalesef bizim dönemimize denk geldi. Bu talihsiz cilvenin adı Kılıçdaroğlu'dur. Zırvanın dozunu sürekli yükseltiyor. Paçasından tutup çekiyoruz.

Sorduğumuz sorulara cevap vermiş, sonra da bize 10 soru sormuş. Doğu Akdeniz ile ilgili soruma verdiği yanıtla, ülkesinin değil, milletinin değil, Rumların ve onları üzerimize salanların yanında olduğunu verdiği cevapla göstermiştir. Aday olup olmayacağı sorusuna, seçimin tarihi belli olmasına rağmen çarpıtarak yüreksizliğini, çapsızlığını ortaya koydu. Seçim tarihi belli, siz adayınızı belirleyin. Sen sıkıyorsa aday mısın, değil misin onu açıkla.

Yorumlar 26 Yorum Var
  • Muslim Brothers 04.06.2022 19:56
    Millet İttifakının ortak Adayı Abdullah Öcalandır. Tüm CHP, İyi Parti, Sp ve dp li belediyelere kayyum atayın.
  • Misafir 04.06.2022 19:27
    O yalancıdan Cumhurbaşkanı değil koyun çobanı da olmaz.
  • Ali 04.06.2022 16:04
    Bülent Arınç olsun
  • Misafir 04.06.2022 15:09
    Sanki Kılıçdaroğlu hiç seçim kaybetmemiş gibi konuşuyor, sen değilmisin her seçimde tokat yiyen, inşallah önümüzdeki seçimdede tokatı yiyeceksin, ama yine pişkinlik yapıp oyunu az bir arttırsın kendini seçimin galibi ilan edecektir. Takipçileri koyun olunca..........
  • Sinan 04.06.2022 14:57
    Bülent arınç orada, zoruna gitmiştir şimdi. Kalkıp sazı eline almaya kalkabilir.
Daha fazla yorum görüntüle