Kanadalı ünlü şarkıcı Justin Bieber, kısmi yüz felci geçirdiğini duyurdu.

 

Justin Bieber, Instagram hesabından paylaştığı videoda, kendisine Ramsay Hunt Sendromu teşhisi konulduğunu açıkladı.

Videoda yüzünün bir kısmını çok az hareket ettirebildiğini gösteren Bieber, rahatsızlığının "bir hayli ciddi" olduğunu söyledi.

Bieber, konser turunu ertelemesine ilişkin olarak da "Fiziksel olarak bunları yapacak durumda değilim. Bedenim yavaşlamak zorunda olduğumu söylüyor. Umarım anlayışla karşılarsınız." dedi.

İyileşmesinin ne kadar zaman alacağını tam olarak bilmediğini kaydeden Bieber, zamanını dinlenerek geçireceğini belirtti.

Grammy ödüllü 28 yaşındaki Bieber, Kanada'nın Toronto kentinde 7-8 Haziran'da düzenlenmesi planlanan konserlerinden saatler önce yaptığı açıklamada, rahatsızlığı nedeniyle etkinliklerin iptal edildiğini duyurmuştu.

Yorumlar 3 Yorum Var
  • Mustafa 14.06.2022 03:19
    Allah'ın adaleti şaşmaz
  • Ferr 11.06.2022 23:17
    Gittiğin yol yol değil acı biber 40 ında kimse senin yüzüne bakmayacak. Asıl o zaman insan arayacaksın ama asla bulamayacaksın. Kısmi felcin 6 ay sürsün kaç kişinin sevdiğini gör
  • mahfi 11.06.2022 22:58
    Corona pandemisi sonrası birçok gençte kısmı yüz felci görülüyor, ben de yaşadım. 2 doz biontek aşı oldum. Doktorlar bana rügarda mı kaldın vs diye soruyor fakat kendime çok dikkat eden biriyim. Evde odada otururken hiçbir öncül olmadan kitap okurken başladı.
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek