Fenerbahçe’nin genç yeteneği Arda Güler, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda Manchester United’da forma giyen Portekizli yıldız Bruno Fernandes’in kendisine gönderdiği videolu mesajı paylaştı.

Jorge Jesus’un Sporting Lizbon yıllarında yıldızını parlattığı isimlerden biri olan Bruno Fernandes, kendisiyle aynı potansiyele sahip olan Arda Güler’e başarı diledi.

‘UMARIM PORTEKİZLİ ANTRENÖRLERLE İYİ VAKİT GEÇİRİRSİN’

Fernandes videoda, “Merhaba Arda Güler. Bu sezon için sana iyi şanslar diliyorum. Umarım Portekizli antrenörlerle iyi vakit geçirirsin” dedi. Portekizli oyuncu, Sporting’te de birlikte çıktığı Marcio Sampaio’ya takılarak, “Marcio ile umarım daha çok iyi vakit geçirirsin. Dünyanın en iyi kondisyoneri olmasa da çok eğlenceli adamdır” ifadelerini kullandı.

Son olarak Arda Güler’e iyi dileklerini gönderen Fernandes, “Bu sezon umarım senin için her şey harika olur, bu sezon bol bol iyi maç oynar ve kupalar kazanırsın” diyerek sözlerini noktaladı.

Yorumlar 8 Yorum Var
  • Emrah karadere 12.07.2022 17:55
    Arda Güler GS’ye gelsin de görelim zaten üç büyüklerin en büyüğünde
  • mücahit 07.07.2022 08:35
    Türkiyede 3 büyükler içinde olmak Avrupa da büyük olmak manasına gelmez. Uluslararısı düzeyde başarıları olan takımlar büyük takımlardır. türkiye de Gs gibi
  • tolo 06.07.2022 22:57
    umarım büyük takımlarda oynar ileride. madrid barselona milan galatasaray gibi.
  • Giray 06.07.2022 21:46
    Haber daha detaylı olabilirdi. Neden mesaj göndermiş anlayamadim. Çocukluk arkadaşı mi ? Sut kardeşler mi ?
  • Haşim Sağlam 06.07.2022 18:09
    Bencede inşallah buyuk takımda oynar bir gün adam doğru demiş katılıyorum
Daha fazla yorum görüntüle