İstanbul, Pendik'te İETT otobüsü, yolcu indirmek için duran minibüse çarptı. Çarpmanın etkisiyle ayaktaki bir yolcu yere düştü. Korku dolu anlar minibüsün güvenlik kamerasına yansıdı.

 İETT otobüsü, yolcu indirmek için duran minibüse çarptı

Kaza saat 08.00 sıralarında Pendik Çamlık Mahallesi Yahya Kemal Beyatlı Caddesi üzerinde meydana geldi.  Seyir halindeki İETT otobüsü, aynı yönde yolcusunu indirmek üzere duran minibüse çarptı. Çarpmanın etkisiyle minibüste ayaktaki yolcu tutuntuğu demilre birlikte yere düşerken diğer yolcular korku dolu anlar yaşadı. Araçlarda hasar meydana gelirken, yaşananlar minibüsün güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde; minibüsteki kadın yolcunun araçtan indiği ardından İETT otobüsünün çarpmasıyla bir yolcunun yere düştüğü ve diğer yolcuların ise kafalarını tutarak araçtan indiği görülüyor.

Kazayı gören Yaşar Aydın, "Ben sabah şuradan geliyordum. Önde minibüs arkada otobüs geliyordu. Otobüsün camı patladı tabi, minibüsün camı da patladı. Plaka bir yana cam bir yana derken bu sefer de minibüsçü bağırmaya başladı. Ne oluyor dedim koştum geldim bir baktım adamlar birbirleriyle tartıştılar, polis çağırdılar." dedi.

Yorumlar 15 Yorum Var
  • Yaren 03.08.2022 22:47
    Eğitimli şöför sinyalini verir sağa çeker kapıyı açar ve emniyetli bir şekilde yolcuyu indirir. Eğitimsiz şöför sinyal vermez kapıyı araç durmadan açar yolun ortasında durup yolcuyu indirir , ama dünyaya mı indirir ahiretemi orası Allah kerim , minübüsler ahirete yolcu taşır oldu artık.
  • İbrahim tabanca 03.08.2022 19:30
    İstanbul Emniyetsiz Travmatik Taşıma
  • Misafir 13 03.08.2022 18:53
    Hergün Bağcılar Dağyolundan işe gidiyorum otobüs ve minibüslerin çok olduğu bir cadde minibüslerin bir tarzı var her yerde durur yol müsait olunca sağa çekip yol verir ama otobüsler araçları sıkıştırıyor önce yol verip sonra üstüne sürüyor önünden gidersen tamponu dayıyor terörist gibiler
  • Yiğidin Harman Yeri 03.08.2022 18:37
    Uçan arkadaş Z kuşağı olmalı.
  • Arif 03.08.2022 18:29
    Minübüs şoförünü suçlayanlar olmuş ama minibüs şoförü kazada suçlu değil. Arkadan gelen soförün takip fren mesafesini ayarlaması gerekir. Otobüs soförü yola bakmıyor olabilir, minibüsün fren yaptığını görüp durabilecekken hiç frene dokunmadan geliyor. Minübüs arıza yapsa yada yola aniden yaya çıksa daha feci kaza olabilirdi.
Daha fazla yorum görüntüle