Antalya’da bir kiracı, dairesini boşaltmasını istediği mülk sahibi ve yöneticinin baskısına maruz kaldı. Genç adam, otomobiliyle giremediği kilitli otoparktan, kanser hastası annesini 40 dereceyi bulan sıcakta yürüterek ulaştırdığı aracıyla hastaneye götürebildi. Alperen Alpay, "Bu yapılan insanlık değil. Onlar da yaşlı. Bugün benim anneme yarın onlara" diye sitem etti.

Konyaaltı ilçesinde yaşayan 38 yaşındaki kuaför Erginer Alpay, 5 yıldır kirada oturduğu dairesinin bedelini mülk sahibine düzenli şekilde ödüyor ve bir sorun yaşamıyordu. Yılbaşında mülk sahibi Alpay’a, yaklaşık bin 600 TL’yi bulan kira bedelini, 6 bin TL olarak ödemesini ve 3 ay içinde dairesini boşaltmasını istedi. Alpay, kira artışını ödeyeceğini ve oturmaya devam edeceğini ev sahibine iletti. Bu isteği kabul görmeyen ev sahibi ve kiracı arasında konu mahkemeye taşındı. Daireyi boşaltmayan ve yaklaşık 7 aydır devam eden bu süreçte, iddiaya göre Alpay, yönetici ile mülk sahibinin çeşitli mobinglerine maruz kaldı. Bir süredir ise otopark kapısına kilit vurularak, Erginer Alpay’ın otomobiliyle binaya girişi engellendi.

İki gün önce açık kapıdan aracını otoparka park eden Alpay, kanser hastası annesini hastaneye götürmek için dairesine çıktı. Geri dönüşte kapının kilitli olduğunu gören Alpay, açılması için girişimlerde bulunsa da başarılı olamadı. Erginer Alpay’ın haber vermesi üzerine gelen polis ekiplerinin araya girmesiyle kilitli kapı açılabildi. Yaşanan bu olay üzerine Alpay, mülk sahibi ve yönetici hakkında polis merkezine giderek şikayetçi oldu.

Yorumlar 2 Yorum Var
  • EvladıFatihan 07.08.2022 13:24
    Kırardım o kapının tutacağı mili tekme ile belaysa bela olurdum başlarına o yönetici ve ev sahibinin. Aslında yakın olsam Allah rızası için gelir bunu yapardım garibana zulme sessiz kalınmamalı.
  • Kazman 07.08.2022 12:41
    Bu ev sahipleri nekadar da vicdansız tabi hepsini kastetmiyorum benim kastettiğim fırsatcı ve Paraya tapanlardır. Devletimiz kiracılara özel bir tel hattı açmalıdır o hattan kendilerini korumaya alsınlar.Ben veya oğlum gelecek diyenlere itibar etmeyin bu sizin kiracı olarak evden çıkartılmanıza sebep değildir.Ev sahibi bunu ispat etmelidir yoksa siz tazminat isteyebilirsiniz o ev sahibinden