Fanatik Yahudiler, işgal altındaki Kudüs'te bulunan Mescid-i Aksa'ya baskın düzenledi.

İşgal altındaki Kudüs'te bulunan Mescid-i Aksa çevresinde toplanan fanatik Yahudiler, Süleyman Mabedi'nin yıkılışının yıl dönümü olarak kabul ettikleri ve "Tişa BeAv" adını verdikleri matem günü nedeniyle İsrail polisinin himayesinde Mescid-i Aksa'ya baskın düzenledi. Kudüs İslami Vakıflar İdaresi, 2 bini aşkın kişinin Mescid-i Aksa baskınına katıldığını açıkladı. Filistinlilere ve basın mensuplarına da saldıran fanatik Yahudiler, daha sonra ayin yaptı.

Müslümanlara kısıtlama getirildi
İsrail güçleri, sabah saatlerinde bölgede tırmanan gerilimin ardından 2 Filintinliyi gözaltına aldı.
Fanatik Yahudiler Mescid-i Aksa'da bulunduğu sırada Filistinlilerin Mescid-i Aksa'ya girişine de katı kısıtlamalar getirildi.
 

Yorumlar 84 Yorum Var
  • Kaysi 08.08.2022 16:37
    Bunlara dünyayi sar edin hic bir ülkede rahat yasam süremesinler .gördügünüz yerde yüzlerine tükürün is yapmayin . Bjnlar tek ayni dilden anlar zülme zulüm kann kan cana can .anca bu dilden anlar bu lanetli kabile
  • Nadim hatipoğlu 08.08.2022 12:32
    ALLAHCC naleti boşuna değil bu yahudiler kendi sonlarını biz müslümanlardan daha iyi biliyor ve nasıl yok olacaklarını neden yok olacaklarını biliyorlar sadece biz müslümanlar ne yapıyoruz neyle uğraşıyoruz. nerde duruyoruz biz bilmiyoruz.biz kendimizin nerede ne işle meşğul olduğumuzu bildiğimiz an yani ALLAHCC İÇİN YAŞAYIP ALLAHCC ÇALIŞAN İLİMLE UĞRAŞAN BİR TOPLUM olduğumuzda inanın dünyaya huzurun geldiği zamandır MÜSLÜMAN HER BAKIMDAN DOĞRU DÜZGÜN VE ÖOK GÜÇLÜ OLMALI.
  • Lokman 08.08.2022 12:10
    Allahın laneti üzerinize olsun ey korkak yahudiler
  • Hakan 08.08.2022 11:48
    Şunları İspanya’da ki katliamdan kurtarmasaydı keşke Osmanlı. Avrupa kökelerini kurutuyordu resmen
  • akrep 08.08.2022 11:36
    Aklınız olsa müslüman olurdunuz ahirette görürsünüz
Daha fazla yorum görüntüle