Yunanistan'ın, F-16 savaş uçaklarımıza biri S-300'le olmak üzere toplam 3 kere radar kilidi atmasını değerlendiren Haber7 yazarı Mehmet Acet, "Artık iyice belli oldu, ABD Türk/Yunan savaşı çıkarmak istiyor" ifadelerini kullandı.

Kanal 7 Ankara Temsilcisi ve Haber7 yazarı Mehmet Acet; son günlerde iyice artan Yunan provokasyonlarını kaleme aldı. Değerlendirme yazısında kitabın ortasından konuşan ve "Artık iyice belli oldu, ABD Türk/Yunan savaşı çıkarmak istiyor" başlığını kullanan Acet, "Amaçları; Yunanistan'ı 'arkandayız' diye cesaretlendirip savaşa zorlayarak, Türkiye'yi terbiye etmek" dedi.

Amerika'nın, S-400 alımı nedeniyle Türkiye'yi F-35 savaş uçaklarının üretim programından çıkarmasını hatırlatan Haber7 yazarı Acet, "Aynı ABD, S-300'ü aktif şekilde kullanan Yunanistan'a F-35 satmaya hazırlanıyor" ifadesini kullandı.

Görüş yazısında; "ABD bunu başarabilir mi? Yunanistan, Türkiye'ye karşı savaşacak cesareti kendisinde bulabilir mi?" sorularını da soran ve bunun kolay olmadığını kaydeden Acet, "Ancak her durumda son günlerde yeni somut olaylarla tırmanan gerilim, bir yerde patlarsa eğer, bunun arkasında kimler var ve ne yapmak istiyorlar sorusunun cevabının şimdiden belli olduğunu bilmemiz gerekiyor" değerlendirmesiyle yazısını sonlandırdı.

Yorumlar 4 Yorum Var
  • Misafir 30.08.2022 21:40
    Abd şeytanın karısı, işi heryeri karıştırmak, yunanistanda yakında darbeler başlar, enaz 15 milyon askerle bekliyoruz, Sabırsız olarak
  • Ahmet 29.08.2022 18:00
    Yunan ukraynadan ders almadıysa sonu aynı olur ABD nin işi fitne çıkartıp silah satmak bunu dünya öğrendi yunan hariç.
  • gökhan can 29.08.2022 13:37
    Şeytan boş durmazz
  • abdullah 23 29.08.2022 11:53
    bu yunanlılar aptalın teki daha önce ingilizler kullandı şimdi de amerika.ama şimdi durum farklı çünkü Türkiye eski Türkiye değil,çatsınlar da görsünler günlerini ,